home
08-10-09

Mai tare cetateni ! Nu se aude !

I-auziti oameni de bine, i-auziti adevarati suporteri ! Incredibil ! Din nou, huliganii va alunga de pe stadion ! Ati fi vrut mai mult ca orice sa vedeti rapidul in Ghencea, ati fi vrut sa vedeti o mare victorie, care, oricum ne era la indemana! La fel ca si El, omul cu banu’. Noroc cu voi , ca ii mai pasa cuiva si de rezultatele Stelei, de evolutia ei din teren.

Duminica ati avut o zi tare proasta. Nu numai rezultatul, dar si atmosfera de pe stadion a fost pestilentiala pentru urechiusele voastre finute, neobisnuite cu asa ceva. Cand au venit drogatii aia peste voi la tribuna intai, ati fugit ca de ciuma un sector mai incolo, Domane ferste ca , macar din intamplare, omul cu banu’ sa va asimileze gastii de alcolisti contestatari ce-i zgariau timpanele. Si culmea, tocmai pe voi sa va confunde, cei care va pierdeti in fiecare zi cateva ore din viata sa-l urmariti live la fratii lui de sange ( asa i-a numit el, n-am ce sa-i fac !) , Danut si Raducu ! Dar se merita, este? E roman dintr-o bucata, le zice pe bune talharilor care au jefuit tara, macar de-ar fi si altii ca El : ajuta oameni, face biserici, se lupta cu mafia !

La meciul cu Bistrita, chiar si la materia voastra prima-semintele, ati renuntat fara regrete. Mai bine fara, decat sa mai dea vreun derbedeu cu vreo punga in teren si sa stati iar acasa. La tribuna a doua, daca se ridica cineva sa-i zice de bine omului cu banu’ , il admonestati imediat ca va obtureaza campul vizual.

Nu intelegeati cum draq, daca tot are cineva ceva cu nea Gigi , de ce nu se duce la el acasa sa-l injure si o face pe stadion sa dauneze echipei? “Frate, ai venit la meci sau la scandal? ” il intrebati dispretuitor pe recalcitrant , incurajati probabil ca zeci, sute, sau chiar mii de spectatori de fotbal pe stadion va urmau exemplul de civilizatie. Orice dialog polemic se inchidea la atat de docta afirmatie: “ bine bai, aduceti voi bani de acasa sa-i platiti salariul lui Banel !” Hai ca i-ati zis-o ! Tare de tot remarca, jos palaria !

Cum spuneam, la aflarea vestii de azi, ati ramas siderati. “Iar stam acasa? Of Doamne, de ce nu traim in Anglia sa le ia politia pe haimanale si sa le bata pana le-or satura de mers pe stadion ?”, va ganditi voi. Are dreptate nea Gigi cand spune ca in tara nu e ordine , nu-i asa ? La televizor se discuta acelasi lucru, Dragomir da acelasi exemplu : “ Ati vazut domnilor ce se intampla in Premier League cand un spectator injura un jucator ?” Cineva ar vrea sa-i spuna ca de fapt, Eric Cantona a stat vreo doi ani pe bara pentru ca a ripostat unui platitor de billet, dar Mitica nu-l lasa sa termine. Stie el mai bine cum a fost ! Intra apoi si Gigi in direct si-i promite racnind sefului LPF : “Mitica, nu-i las, o sa ti-i bag la puscarie, ai sa vezi !”

Gata, hai ca v-au lamurit cei doi cum a stat treaba. E conform regulamentului, si in plus, nu poate in tara asta chiar toti sa-si faca de cap, pe banii altora! Dar…la partida urmatoare s-a promis ca se schimba situatia! Peste putin timp e meciul cu Fener , iar rudele de la tara vor sa vina si ele sa vada pe Steaua in “Ieuropa”. Ar vrea sa va roage sa le luati voi bilete, dar cica la stadion nu mai sunt, sau nu prea s-au pus in vanzare. In schimb, se gasesc la filialele PNG din judet, deci o sa-si ia de acolo, poate o sa va ia si voua. E mai bine asa, ,mai ales ca se dau si cu un calendar si un pix cu “votati steaua !” Cea cu opt colturi, evident !

Neaparat, nu uitati sa va luati goarna atunci ! Una pentru voi, una pentru varu’ Marcel( si el un simpatizant al omului cu banu’). Iar daca o sa mai inceapa drogatii aia sa-l injure pe cel care baga bani, bagati si voi tare ! Cu goarna si cu huiduiala voastra , golanii aia nici n-o sa se auda.

Pana atunci insa suferiti in liniste , asa cum sunteti obisnuiti si la meci! Sau dati mesaje la Nasul si rugati institutiile statului sa faca ceva sa scape Ghencea de betivii fara serviciu din cauza carora nu-l vedeti pe Stancu si nu-i puteti face poze cu telefonul lu’ nea Gigi si figurii lui simpatice, atunci cand iese la geam !

Eu unul va inteleg frustrarea si ura fata de vagabonti. Fara ei, ar fi avut Steluta 2-3 titluri in plus. Cu siguranta nea Gigi ar fi investit cu mare chibzuiala in echipa si jucatori , banii enormi risipiti pe amenzile huliganilor.

Poate totusi va intrebati si judecati (da, stiu ca e cam greu dar totusi !) ce-ar fi fost Steaua de azi fara voi ? Ar mai fi fost dl. Becali patron daca erau numai contestatari iresponsabili si nu cetateni onorabili ca domniile voastre ? Ar mai fi avut clubul profesionisti ca Mache, Titi Geambazi , Virgil Cancelarul sau Vali Becali, oameni pe care si staff-ul Barcei i-ar dori in organigrama ? Aud ?

Stiu, deja devine pre complicat…si va inteleg !

Hai mai bine un : Haide Steaua ! Hai nea Gigi ! hei, hei.. !

The Radical


Baschet: STEAUA TURABO - ELBA Timisoara - Padrese

Baschet: STEAUA TURABO - ELBA Timisoara - Padrese

Baschet: STEAUA TURABO - ELBA Timisoara - Padrese

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Poli Iasi

STEAUA
Sambata, 17 octombrie
ora 20:30
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
    • Program Liga 1 2009/2010
    • Clasament/Rezultate 2009/2010
    • https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/
    Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


    Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

    https://fcsteaua.ro:/
    VideoNews Imagini Tracker
    https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/