home
07-10-09

Interviu Mihaita Plesan

Mihăiţă, mergi în stagiul de pregătire?
Nu am fost luat în cantonament. De ce? Mi s-a propus micşorarea contractului cu 30% şi nu am acceptat, nu mi se pare normal. Sunt neplătit din luna mai, mi-au dat şi amendă de 17.000 de euro şi acum vor să îmi ia şi din bani, normal că nu sunt de accord.

Ai încercat să vorbeşti cu şefii?
Am purtat o rundă de negocieri cu Argăseală, dar nu am rezolvat nimic, tot la echipa a doua sunt. Nu s-a rezolvat nimic! Dacă mă vor înapoi, să mă ia aşa cum sunt. Mi-au tot spus că îmi voi primi banii, dar nimic, mă tot mint. Dacă eu accept diminuarea salariului şi după finalul cantonamentului rămân tot la formaţia secundă? Rămân cu buza umflată? Normal că rămân!

"Am fost la patru cluburi, dar n-am păţit aşa ceva"

Eşti foarte supărat...
Păi nu ştiu de ce se comportă aşa cu mine. Am fost la patru cluburi până acum, dar nu mi s-a întâmplat aşa ceva! De la Steaua chiar nu mă aşteptam la un asemenea tratament.

Ce decizie ai luat?
Săptămâna viitoare îmi voi depune actele pentru memoriu, nu mai rezist, altfel cariera mea se va distruge. Nu e prima oară când le transmit că îmi depun memoriu, mi-au zis să nu depun că se rezolvă, m-au dus aşa cu zăhărelul, ca pe un copil de 15 ani.

Te gândeşti să pleci definitiv din Ghencea?
Eu le-am propus să îmi dea toţi banii până în decembrie, iar eu voi pleca de acum, dar nici aşa nu vor. Dacă eram nebun, doream să stau până la finalul contractului, adică încă trei ani, să le iau toţi banii, dar mă distrug singur.

sursa: Prosport


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3