home
06-10-09

DERBY HOCHEISTIC LA BUCURESTI: STEAUA - BRASOV

Echipa de hochei Steaua Bucuresti a invins a seara CSM Fenestela Brasov, in primul meci al derby-ului etapei a doua, cu scorul 2-1 (0-0, 0-1, 2-0).

Ambele goluri au fost inscrise de ucraineanul Dennis Zabludovsky, revenit in echipa militara in acest sezon. Din echipa Stelei s-au mai remarcat capitanul Ioan Timaru si portarul Adrian Catrinoi. O buna prestatie au avut si jucatorii tineri promovati in lot, a caror evolutie este in crestere de la meci la meci.

Pentru echipa oaspete a inscris Zsolt Balint.

Astazi, marti 6 octombrie 2009, incepand cu ora 15.45, pe patinoarul national Mihai Flamaropol, va avea loc meciul doi al dublei, care se anunta unul mult mai dificil pentru stelisti.

In formatia brasoveana vor avea astazi drept de joc fostii componenti ai HC Csikszereda suspendati pentru neprezentarea la lotul national, pe de o parte, iar pe de alta parte oboseala acumulata in meciul de ieri si diferenta mare de pregatire (Steaua incepand pregatirea pe gheata mult mai tarziu decat era planificat din cauza lipsei ghetii in Bucuresti si problemelor legate de compresoarele patinoarului Flamaropol).

Mai mult, in lotul stelist este incerta prezenta ucraineanului Evgeny Pisarenko, penalizat in partida de ieri in urma un body-check si a lui Razvan Lupascu, accidentat.

Partida va fi transmisa in direct, incepand cu 15.45, de GSPTV.

Toata lumea la patinoar sa incurajam echipa noastra!





Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3