home
05-10-09

Manipulare grosolana marca militia romana!(VIDEO)

Marturisesc cu mana pe inima cat un purice, ca imediat dupa magistralul concert “Urari de bine, cu drag, de la multime”, adresat iubitului conducator de turme din pipera, si desfasurat fara incidente “majore” ieri, ora 18.00, in incinta stadionului Steaua, cu participarea extraordinara a Peluzei Nord si Sud, in roluri principale, eram extrem de curios cat de mult va dura pana cand masina de spalat imagine a ciobanului se va pune in miscare si va trece la inalbirea celui mai “negru” om care s-a ocupat vreodata de destinele clubului nostru.

Nu mare mi-a fost mirarea sa il aud pe jean blatureanu, tartorul tuturor combinatiilor posibile si imposibile din Liga mica a lui Mitica, cu aceeasi impaciuitoare atitudine(porcu’ asta batran nu ar deranja nici o musca), declarand la cald, imediat dupa meci, : “ Sa nu se supere pe mine suporterii, dar nu au dreptate! Pe becali il compatimesc, a facut multe pentru Steaua.”

Surprinzator, presa de luni, a preferat sa nu intervina in acest conflict si a avut o atidudine neutra, relatand pe larg “teroarea” la care a fost supus creditorul Stelei.Cu exceptia acestui articol medifax care trebuie citit neaparat!

In schimb, cel mai militian dintre prezicatorii de canapea, a sarit, cum era de asteptat(mai tarziu ca de obicei) , in apararea ciobanului, fidel principiului: “fostii arestati se ajuta unul pe altul”.

Conform declaratiilor acestuia, declaratii propagandistice, specifice serviciului in care baietii cu ochi albastrii sunt majoritari, cei care il contesta pe cioban in momentul de fata sunt COPII!?, iar organele abilitate ar trebui sa ii duca acolo unde le este locul copiilor, la puscarie probabil,dupa mintea si viziunea ingusta a lui corleone militianul.

Ba mai mult, culmea ipocriziei, a lansat o afirmatie specifica celor care gandesc la 25% din capacitate, uitand ca ciobanul, cu gurita lui a declarat acum 3 saptamani ca nu a fost angajat nicaieri pana nu i s-a ivit posibilitatea atragatoare, de a scapa de puscarie, ca angajat al Parlamentului European:

“Cine face treabă şi munceste in Romania e înjurat. Nu vedeţi ce se întâmplă la Steaua cu Gigi Becali?”

Asa cum probabil va asteptati, atitudinea celor vizati de protestul nostru se va schimba, ca toate cele de pe meleagurile noastre, de la o zi la alta, principalul scop va fi denigrarea celor care ii vor contesta, ironizarea acestora, amenintarea cu corectia fizica, lipsirea de libertate si alte procedee de intimidare.

Salut cu aceasta ocazie pe cei care au avut curajul sa protesteze ieri, si imi exprim totodata regretul ca nu am putut fi prezent alaturi de ei pentru a le da o “gura”de ajutor. Nu fac parte din “fenomenul ultras” si nici nu am facut vreodata parte, insa am tot respectul pentru eforturile facute de acei care fac sacrificii pentru a isi sustine favoritii indiferent de stadion si piedici.
Protestul trebuie sa continue, indiferent de sicanele la care vom fi supusi toti cei care vom protesta impotriva celui care a distrus tot ce era frumos la Steaua.

Vom fi discreditati in continuare, vom fi catalogati huligani, drogati, copii, orice pentru a ne reduce la tacere!

Consider ca in acest moment nu mai exista cale de intoarcere. Cu toate lucrurile pozitive pe care ciobanul le-a facut la Steaua, nu mai exista cale de mijloc. Ne-a ramas noua datoria de a aparara memoria intinata a Stelei cea superioara pe toate planurile, asta pentru ca majoritatea celor terfeliti de ciobanm aleg sa inghita. Cu toate astea trebuie inteles ca aparandu-I pe ei, cand ei aleg sa taca, inseamna sa aparam Steaua.

Sunt redactor fcsteaua.ro de aproape 5 ani. Ma numesc Nicolae M. Tut si majoritatea de pe site ma cunosc sub numele de armanovici. Sunt unul din membrii fondatori AISS. Am 29 de ani, studii superioare, o familie de care sunt mandru, doi copii sanatosi si il contest din tot sufletul pe cel care mi-a provocat cele mai mari umilinte din viata de “suporter stelist”. Dupa deplasarea de la Praga si demisia lui Hagi, am incetat a mai analiza in articole jocul Stelei. Am incetat sa realizez interviuri despre jocul Stelei ca protest vizavi de modalitatea pe care conducerea o avea vizavi de echipa si performanta! Am considerat ca e inutil sa discuta despre jocul Stelei cand acest aspect nu mai reprezinta principala problema de la club, ci conducerea neprofesionista!

Singurul motiv pentru care ma duc inca la meciuri e pentru a va contesta jigodiilor, de la mitica, la sandu si la cioban. Nu imi e frica de faptul ca ati putea sa imi interziceti accesul. Mare lucru nu voi pierde, fotbalul ni l-ati furat demult, si nici macar nu l-ati inlocuit cu asa de hulitul “fotbal modern”. Ne-ati bagat pe gat un surogat, un fotbal de mahala,de ev mediu, plin de scandaluri si sclavagism!

Ideal ar fi ca tot mai multi dintre cei care il contesta pe cioban sa poata sa isi prezinte identitatea, sa vada cei care conduc fotbalul romanesc ca este contestat de persoane din toate categoriile sociale, si este cu preponderenta contestat de cei cu studii superioare.

Dreptul de a ne spune parerea nu ni-l poate lua nimeni. Indiferent daca anuleaza abonamentele, indiferent daca interzice accesul la meciuri. Ingeniozitatea celui “interzis” nu cunoaste limite!Si tocmai de acest lucru se tem jigodiile!

Protestul nu trebuie sa scada din intensitate…Din contra, trebuie sa ia amploare!

Gloriile se pare ca aleg sa incline capul…nu e teren de fotbal…acolo sigur nu ar fi tradat!

P.S.
Nu cadeti in capcana intinsa de presa, vizavi de declaratiile lui Nea Imi. Conteaza foarte mult contextul in care a fost data declaratia respectiva,si modul in care a fost intrebat.

Cat de curand voi incerca sa iau legatura cu Maestrul Ienei. Din pacate pana in momentul de fata nu s-a putut. Considerente tehnice.

P.P.S.: in poza, sunt cel fara caciula :)


armanovici








poze de vacanta https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Vezi ce fotografii de vacanta au fost postate pana acum