home
03-10-09

Cine a infipt laleaua in branza (Mihai Mironica)

În „buna” tradiţie a ospitalităţii noastre în ceea ce priveşte deşeurile toxice, extremiştii din Zagreb au fost primiţi la Timişoara. Intenţiile acestor băieţi de grotă erau cunoscute de mult timp. Deşi veneau dintr-o ţară din afara UE, croaţii n-au avut nicio problemă să intre în România pentru expediţia lor vandalică.

De un cu totul alt tratament au avut parte nişte cetăţeni ai unei ţări din UE, care au fost pentru un meci într-o altă ţară din Uniune. Steliştii ajunşi în Enschede au fost expulzaţi fără nicio explicaţie plauzibilă nu numai din oraş, ci din regiune. Chiar dacă unii aveau camere rezervate la hoteluri din zonă. Faptul că nu aveau bilete la meci nu poate reprezenta o justificare pentru un gest de Vestul Sălbatic. Sigur că olandezii aveau datoria de a fi în alertă, unii dintre stelişti reprezentând un pericol potenţial pentru liniştea publică. Însă soluţia aleasă miroase a alt continent şi nu a Europa. Nu poţi să încalci dreptul la libera circulaţie. Ca să nu mai spun că bilete disponibile în ziua meciului n-au fost vândute românilor pe criterii de naţionalitate.

Englezii au venit la Euro 2000 în Belgia şi Olanda şi au devastat oraşe întregi, bătălia de la Charleroi rămânând în analele huliganismului. Mulţi dintre ei nu aveau bilete la meciuri. Asta nu i-a împiedicat să hălăduiască după bunul plac prin Benelux. Însă autorităţi din Occident sunt de o intransigenţă absurdă doar cu europeni de periferie, aşa cum suntem clasaţi în continuare de aroganţi precum jandarmeriţa din Enschede, cu o viziune în privinţa europenismului sub nivelul mării.


Mihai Mironica,
ProSport


nu cedam!
Meciul Urmator Clasament Lotul Steleihttps://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Gloria Bistrita
Duminica, 4 octombrie
ora 18:00 GSP TV
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
Felicitari Tricouri Cantecehttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/