home
Anunt:
In zilele de 2, 3 si 4 Octombrie 2009 se efectueaza lucrari de intretinere la serverul fcsteaua si e posibil sa intampinati diverse erori. Administratorii site-ului isi cer scuze si promit sa nu se intample prea des.
29-09-09

De la un Kelu, cu Drag

Cand s-a luat de tagma plesuva am zambit cu subinteles. Grzelak nu e fotbalist pentru ca e chel. Toata presa a preluat asta, cum ca n-ar avea ce cauta la echipa, dar un prieten care a fost la conferinta mi-a spus:

„Sunt inventii, pe Gigi il luase valul se lua de jucatori in stanga si-n dreapta ii facea albie de porci. „Grzelak?” a intrebat un reporter mai ales ca lesu nu gresise cu nimic.
„Nu... polonezii sunt prietenii mei, de ei nu se-atinge nimeni” a replicat Gigi ca iesit din transa. Am zis ca a este o greseala ce va fi remediata intr-un fel sau altul, „Gigi Style”, prin ridicari la cer dupa alte evolutii.

Un alt prieten de-ai mei care frecventeaza anturajul echipei mi-a spus:
„Grzelak poate sa devina lider in vestiar, are tot ce-i trebuie stie si de sprit si de munca”.
„Nu prea prinde echipa!” am replicat eu.
„E in urma cu pregatirea. El si Tininho se pregatesc separat”.

Il asteptam cu nerabdare sa explodeze, sunt fan jucatorii care nu sunt playboy, intre Cristiano Ronaldo si Gatuso, il voi iubi neconditionat pe cel de-al doilea.

L-am vazut cu descultii din europene, si mi-a placut la nebunie: determinare, tupeu sut, dribling, am militat pentru el in detrimentul lui Dayro Moreno, desi mi-am atras cateva comentarii negative din partea unora dintre voi. Raman pe pozitia mea: polonezul este unul dintre cei mai buni jucatori care a trecut prin curtea noastra, si faptul ca a fost trimis la plimbare nu este decat inca o dovada a nenorocirii care este in cadrul conducerii noastre.

Un jucator bun este usuit dupa un tipar arhicunoscut: Nu este al lui Giovanni Becali, nu este in gratii, nu este roman, si peste toate este chel. Ei bine, de la unul asumat catre unul real, ii transmit gandurile mele cele mai bune si ii promit ca imi voi face un tricou cu numele si numarul lui. Mentionez ca mai am unul singur in colectie cu numarul 4, Adi Matei, acesta va fi al doilea.

Drum bun pane Grzelak, cu familia ta frumoasa, cu fii-tu, care e de milioane, si sper sa-ti aduci aminte cu placere de-o peluza frumoasa, de cei care te-au respectat si te-au iubit pentru tricoul pe care l-ai purtat. Sa nu regreti niciodata ca ai ales o tara ciudata, frumoasa, dar locuita, ocupata de oameni deocamdata incapabili sa se debaraseze de mizerii gen Gigi Becali.

Alex (Keluboss)

ymessemailStumbleUponGoogleDiggdel.icio.usFacebook


https://fcsteaua.ro:/
Meciul Urmator Clasamenthttps://fcsteaua.ro:/ Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Gloria Bistrita
Duminica, 4 octombrie
ora 18:00 GSP TV
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
Felicitari Tricourihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Cantece
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ 4 https://fcsteaua.ro:/ 3 https://fcsteaua.ro:/ 2 https://fcsteaua.ro:/ 1 https://fcsteaua.ro:/ Autografe Tudorel, Helmuth, Gaboaja https://fcsteaua.ro:/ fcs4 https://fcsteaua.ro:/ fcs3 https://fcsteaua.ro:/ fcs2 https://fcsteaua.ro:/ fcs1 https://fcsteaua.ro:/ LIppi https://fcsteaua.ro:/ Lippi si Stancu https://fcsteaua.ro:/ lippi si ionescu https://fcsteaua.ro:/ becali si ranga https://fcsteaua.ro:/ ',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/13071/La intalnirea cu Sf. Petru va trebui sa-ti motivezi "buna" purtare fata de sufletele stelistilor...ma tem ca ti se va spune ca "nu esti vrednic sa intri in Paradis""> La intalnirea cu Sf. Petru va trebui sa-ti motivezi https://fcsteaua.ro:/ Go away from Ghencea https://fcsteaua.ro:/ Te-am contestat si din Paradise Park https://fcsteaua.ro:/ Mesaje din Amsterdam pentru Gigi https://fcsteaua.ro:/ Mesaje din Amsterdam pentru Gigi https://fcsteaua.ro:/ Peluza Nord iti da la MUIE https://fcsteaua.ro:/ Ti-am vazut fetele in vitrina https://fcsteaua.ro:/ Te caut https://fcsteaua.ro:/ Steaua environment https://fcsteaua.ro:/ Real Madrid-OEM(Champions league - 30.09.2009) -------Becali,Pleaca!!! https://fcsteaua.ro:/ bogata jud Cluj https://fcsteaua.ro:/ vinde steaua https://fcsteaua.ro:/ Real Madrid-OEM(Champions league - 30.09.2009) -------Becali,Pleaca!!! https://fcsteaua.ro:/ Real Madrid-OEM(Champions league - 30.09.2009) -------Becali,Pleaca!!! Afara!!! aceasi......ura! Afara din Ghencea 30.09.2009 Santiago Bernabeu-Real Madrid-Marsseillemai presus de

https://fcsteaua.ro:/