home
28-09-09

Altfel

Ratiune, calm echilibru – suna frumos nu?

Dar eleganta, rafinament, clasa?

Sau mai stiu comunicare, dialog, success?

Bah ce stiu sa le zic, parca as vorbi din carti sau din filme cu happy end. Din pacate, aici nu suntem in filme sau in tratatele de comunicare, ci in realitate. O realitate care, atunci cand ne referim la Steaua “clubul nostru drag”, contine si anumite personaje in peisaj carora cuvintele de mai sus le sunt straine. Mai grav decat atat insa este ca, fiind constienti de acest lucru, cei mai toleranti au inceput sa condamne si ei mana aia de huligani, drogati si betivi (asta ca sa se simta si domnisoara CarminaStan bagata in seama).

Adevarul este, probabil, undeva la mijloc, ca in toate cazurile, dar, analizand situatia, nu poti sa nu remarci ca poate si cei mai exaltati au solutii plauzibile. Unul din subiectele fierbinti ale discutiei este suspendarea terenului in cupele europene si cum s-ar putea produce acest lucru. Pe langa solutiile extreme de radicale – intrat pe teren, omorat oficiali,etc care ne vor aduce cu siguranta suspendarea dar si oprobiul public exista si solutia mai “timida” dar care va duce probabil la acelasi lucru daca vom fii recidivisti. Mesajele xenofobe sau rasiste la fel ca si scandarile sunt o cale sigura spre “succes”. Asta ca sa nu mai vorbim de eventualele simboluri naziste, etc care ar putea fii afisate si care conform cu noile norme UEFA ar aduce amenzi sau suspendari.

Ideea este ca se poate, dar trebuie sa se vrea cu adevarat.

Alt subiect fierbinte este ce sa se faca cu “cetatenii” care nu sustin peluzele si care il vor pe Jiji. Asta e un fel de scuza automata, mai nou. Frate, si noi astia mai toleranti am deveni mai radicali, dar ne trebuie sustinere, ca, vorba aia, sunt 20.000 de oameni la T2 care huiduie peluzele si trebuie sa schimbam perceptia.

Pentru acestia din urma o sa le povestesc o intamplare traita aseara pe stadionul Tineretului din Brasov. Pentru ca nu aveam insemne cu Steaua pe noi, impreuna cu prietena si Carmina am ajuns in peluza brasoveana. (Ca o mica paranteza, cei din peluza lor au cantat TOT meciul si au incurajat “Steagul”). In peluza Stelei s-a intrat, s-a afisat bannerul, etc s-au inceput scandarile anti-Gigi primite initial cu ostilitate de fanii brasoveni, care au huiduit. Baietii din peluza Stelei insa nu s-au lasat “intimidati” si au continuat. Au aparut primele aplauze razlete (ce-i drept se vedea ca suntem si stelisti pe acolo), dar care au fost preluate incet incet de peluza brasoveana si nu atat de peluza, cat de tribuna, care dupa fiecare : Gigi Becali m…e raspundea cu YEEE si cu valuri!

Dupa afisarea mesajului de la pauza, toata peluza brasoveana a aplaudat peluza Stelei si, din ce am vazut, si restul stadionului s-a raliat. Dar NU ce v-am povestit pana acum m-a frapat, ci faptul ca undeva in minutele 70-75 fanii BRASOVENI de la T2/T1 al lor au inceput strigarea: Pleaca din Ghencea, Becali pleaca din Ghencea ceea ce i-a insufletit din nou pe ai nostri.

Si acum va intreb eu pe voi: daca pe niste unii de la Brasov i-au convins mana aia de “golani derbedei” ce ne/va retine sa ii “corupeti” si pe cei din T2/T1 la noi? NIMIC, va spun eu mai ales ca suntem si in T2/T1 destui “huligani betivi drogati”. Gasiti o modalitate, mutati membrii sa stea santinele in T2, nu stiu, nu sunt in masura sa propun eu solutii, DAR ceea ce stiu e ca se poate. Am vazut-o ieri cu ochii mei din peluza fanilor rivali.

Ca incheiere, va propun urmatorul exercitiu: puneti-va in fata oglinzii si intrebati-va: Iubesc Steaua atat de mult incat sa incalc anumite principii morale? Sunt pregatit sa imi risc statutul “social” in actiuni “fara cap”? Beti o gura de apa, reflectati si mai puneti-va inca o data setul de intrebari. Ati terminat? Ok, atunci e cazul sa actionati in consecinta.

P.S. Prin actiuni fara cap nu se intelege, omorat de oficiali, sarit gard,etc ci alte evenimente , poate nu de natura asa “violenta” dar care probabil vor prejudicia clubul.

Miaus

ymessemailStumbleUponGoogleDiggdel.icio.usFacebook


https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Twente

STEAUA
Joi, 1 octombrie
ora 20:00
https://fcsteaua.ro:/ LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Real Madrid-OEM(Champions league - 30.09.2009) -------Becali,Pleaca!!! https://fcsteaua.ro:/ bogata jud Cluj https://fcsteaua.ro:/ vinde steaua https://fcsteaua.ro:/ Real Madrid-OEM(Champions league - 30.09.2009) -------Becali,Pleaca!!! https://fcsteaua.ro:/ Real Madrid-OEM(Champions league - 30.09.2009) -------Becali,Pleaca!!! https://fcsteaua.ro:/ Afara!!! https://fcsteaua.ro:/ aceasi......ura! https://fcsteaua.ro:/ Afara din Ghencea 30.09.2009 Santiago Bernabeu-Real Madrid-Marsseillemai presus de https://fcsteaua.ro:/ PLEACA ciobanasule https://fcsteaua.ro:/ Anti-jiji la londra https://fcsteaua.ro:/ Anti-jiji la Londra https://fcsteaua.ro:/ Marshi din Ghencea https://fcsteaua.ro:/ Anti becali tg ms https://fcsteaua.ro:/ FETESTI - PAC,PAC, PLEACA! https://fcsteaua.ro:/ FETESTI - PLEACA DIN GHENCEA https://fcsteaua.ro:/ FETESTI - CIOBANE, INTOARCE-TE LA OI! https://fcsteaua.ro:/ CIOBANE, INTOARCE-TE LA OI! https://fcsteaua.ro:/ PAC,PAC, PLEACA ! PLEACA DIN GHENCEA https://fcsteaua.ro:/ PLEACA DIN GHENCEA https://fcsteaua.ro:/ la mare https://fcsteaua.ro:/ adi https://fcsteaua.ro:/ Maxim respect pentru portarul MINUNE. https://fcsteaua.ro:/ Trofeul UCL 2009 Sibiu. https://fcsteaua.ro:/ marius lacatus https://fcsteaua.ro:/ anti-gigi1 https://fcsteaua.ro:/ anti-gigi https://fcsteaua.ro:/ pleaca din ghencea https://fcsteaua.ro:/ pleaca din ghencea https://fcsteaua.ro:/ Hai STEAUA!! https://fcsteaua.ro:/ becali, esti o mizerie