home
23-09-09

Chiar nu va este rusine?

Este de-a dreptul gretos sa privesti cum incearca sa dreaga busuiocul unii gazetari de sport ai Romaniei. Unii o dau cotita si arunca pisica in curtea suporterilor desi Becali a avut drept la cuvant si la replica in rubricile/emisiunile lor triplu cat orice demnitar sau artist al Romaniei. Altii, cum este Daniel Sendre, sunt orbi si surzi la ceea ce se intampla cu o echipa de fotbal. Pe el il intereseaza doar ceea ce-si dorea Bergodi, de parca s-a inventat un aparat care sa masoare asa ceva.

Cum dracu sa deturnezi atentia publicului de la adrevarata problema – Steaua, la un pas de desfiintare din cauza dementei patronului – la probleme subiective cum ar fi cele legate de dorinta unui italian de a antrena in Italia?

Sa fie clar, suporterilor NU LE pasa de ceea ce-si dorea Bergodi atata vreme cat isi facea treaba in mod profesionist in Ghencea. Nimeni nu le-a spus ca italianul va sta doar doua luni, iar exemple de acest gen - Hagi, Munteanu si Protasov - au tot fost. Sa-l mai pun si pe Zenga? Bergodi nu se afla la prima echipa romaneasca pe care o atrena in tara noastra avand ani buni de cand lucra aici si NU EL a fost cel care si-a anuntat plecarea prin declaratii de tipul „mandatul lui Bergodi este limitat”. Nu fostul fundas lazial a cerut sa fie instalat la Steaua ci el – italianul – a fost sunat si alergat prin Italia pentru a pune pe hartie o semnatura ce avea menirea sa demonstreze faptul ca la Steaua se actioneaza imediat dupa ce echipa a ocupat un rusinos loc 6.

Intai Filoti, apoi Naum au iesit in fata cu un piept dezgolit in fata hoardelor de suporteri care l-au „tolerat” pe Becali. Este greu pentru un om din media sportiva sa recunosti ca o parte serioasa din prabusirea celui mai important club de fotbal din istoria Romaniei iti apartine pentru ca i-ai tinut in brate calaul si l-ai promovat. Este dificil sa demonstrezi ca pe tine te-a interesat sportul atata vreme cat in curtea ta s-a produs balacareala. Solutia cea mai simpla? Ne spalam pe maini, suporterii sunt vinovati, noi doar i-am servit.

De-a lungul timpului au fost zeci, mii de posturi si sms-uri prin care mii de stelisti implorau pe toate caile „vrem sport si nu circ, vrem Steaua si nu Becali”, „nu-l mai bagati in seama ca va distruge Steaua”. In cealalta parte exista un segment de care ne declaram scarbiti dar pe care voi l-ati servit primul. Pentru ca era mai mare, pentru ca putea fi captat usor, pentru ca era dispus sa guste doar caterinca. Becali era setos de promovare si aveati materia prima la indemana. Nu a fost greu sa tineti o camera video indreptata spre o loja gazduitoare de maimute conducatoare sau slugi. Batalia s-a dat pentru cine il aduce primul pe Becali sa-si reverse stuchitul, recordul stabilindu-l Geambasu cu 40 de minute in direct DUPA UN MECI AL NATIONALEI IN FRANTA.

Astfel, miile de suporteri incantati de prestatiile lui Becali (atentie NU DOAR STELISTI), de ranjetul lui calare pe Maybach si manelele cantate de zoiosi setosi dupa bani, au fost alese de VOI - gazetari, realizatori de emisiuni sportive si le-ati satisfacut setea de noroi pentru a va scoate raiting si salarii. Voi l-ati creat pe Becali, noi aveam nevoie doar de unul care sa bage bani la echipa. Cand lucrurile au luat o intorsatura urata noi ne-am lepadat de el si ne-am pus cenusa pe cap, unii dintre voi il tin in brate si acum pentru ca nu au verticalitatea sa admita ca au gresit.

Noi am gresit pentru ca suntem suporteri dar ne-a interesat ECHIPA, meciurile acesteia. Voi ati comis-o punand patronul mai sus de sport si echipa pe care o finanta, iar acum ne acuzati pe noi sau pe unul din cei 11 antrenori care s-au tot perindat prin Ghencea pentru tot ce se intampla. Niciunul dintre voi nu si-a asumat vreo vina, va spalati pe maini de la ingropaciunea Stelei, de la becalizarea Romaniei si gasiti doar vinovati in alte curti. Chiar nu va este rusine?



"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"




Catalin Asavoaei



ymessemailStumbleUponGoogleDiggdel.icio.usFacebook


https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Becali contestat la Torino, in Italia - azzido

Becali contestat la BCR Open Romania - George Stan

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

F.C. Brasov

STEAUA
Sambata, 26 septembrie
ora 20:30,
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

VideoNews Video Imaginihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Tracker