home
22-09-09

Suntem de la fcsteaua.ro, a fost doar o AROGANTA ! Ciobane, INTOARCE-TE LA OI!(VIDEO)


Un experiment social interesant (VIDEO ADIO-ANTRENORI)
septembrie 22, 2009

Satui ca si voi de comentariile aparute in editiile online ale ziarelor de sport in care multi oameni “de bine” il sprijineau pe cioban si militau pentru “liniste la echipa” am imaginat acest site. Am vrut sa vedem daca acesti oameni exista, pot fi organizati intr-un fel sau altul (tocmai pentru ca una dintre acuze era “va strangeti cateva sute”).

Rezultatul: acest site. Cateva mii de accesari, sute de comentarii, NICI UN SIMPATIZANT al ciobanului. Asa ca dragi prieteni, data viitoare cand o clona de utilizator, un troll, spuneti-i cum vreti, va mai agaseaza cu “ce aveti cu nea gigi?” Trimiteti-l pe acest site (asta dupa ce isi incaseaza onorariul de la seful lui, jupanul suprem)

Popor Stelist. Becalistii NU EXISTA. Impreuna vom invinge.

becali, DISPARI!

Nimeni nu te poate suporta!

Steaua NU ESTE A TA!

Vinde clubul si INTOARCE-TE ACASA

Zalau impotriva cancerului gigi


//cu ocazia acestui ultim post o sa aprobam toate comentariile, cu scuzele de rigoare pentru limbajul unora, e de inteles frustrarea acestora si ne cerem scuze ca am provocat-o.

//miting-ul nu se mai tine (pt cine nu s-a prins pana acum). Din lipsa de participanti.

A fost o "aroganta" facuta patronului, ca raspuns la terfelirea Stelei.

Ciobane, suporterii tai dispar asa cum au aparut.

Onoarea ta a fost terfelita din nou!

BECALIADA anuntata de prosport.ro este o mare cacealma...ca si vorbele tale!

Dupa o analiza la rece si de lunga durata(3 minute) redactia fcsteau.ro in unanimitate a votat urmatoarele:
1.Esti retardat(concluzie la care am ajuns de 10000 de ori): ai repetat exact ce am zis in acel pseudo blog pro-becali(cititi mai jos)

2.Slugile tale citesc globurile, chiar si cele obscure, create de mai putin de 24h, daca indeplinesc urmatoarea conditie: ling posteriorul incetinimii tale!

3.Presa este la fel de ahtiata dupa scandal ca si inainte de a incepe asa zisa revolutie anti-becali: ti-a preluat instant aberatiile preluate de tine de la noi.

4.Esti o mizerie(concluzie la care am ajuns de milioane de ori)

========================================================================================
Continut pseudo=blog:

Cica ei sunt Steaua, si cand a fost sa se adune sau adunat la un miting 2000 de insi si la meciul cu pandurii 200 de drogati sa il injure pe Becali.

Domnul Becali a fost contactat pentru a tine un discurs la mitingul nostru. Deocamdata nu ne-a dat un raspuns final, este foarte ocupat (la diverse emisiuni + transmisii in direct de la palat)

Estimam prezenta a circa 10 000 de suporteri.

Vom fi multi, am luat deja legatura cu primaria municipiului Bucuresti, mitingul este autorizat,

si vom fi prezenti cateva mii in parcarea stadionului, sa militam pentru liniste la echipa si pentru ca George Becali sa fie lasat in pace, la el acasa iar noi sa putem vedea un meci in conditii civilizate.

========================================================================================

Discurs OIER la nici 24 de ore de la lansarea blogului

"Sunt anunţati acum 10.000 de suporteri care sunt cu Becali şi vor veni din toate colţurile tării.

Nu eu i-am chemat, nu eu am pornit mineriada. Vor fi contra celor 200 de deberdei şi vor face o demonstraţie legală.

În acest dialog ar urma să mă susţină, dar şi să mă critice, dar mai mult să mă susţină, pentru că şi-au dat seama că acei care mă contestă sunt plătiţi de cineva să facă asta. Mi-au spus aşa: 'Noi ştim că Steaua este atacată din toate colţurile'",

DISPARI DIN GHENCEA CIOBANE






pseudo-site pro-becali

ymessemailStumbleUponGoogleDiggdel.icio.usFacebook



https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Becali contestat la Torino, in Italia - azzido

Becali contestat la BCR Open Romania - George Stan

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

F.C. Brasov

STEAUA
Sambata, 26 septembrie
ora 20:30, https://fcsteaua.ro:/
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ cioban si sclavi https://fcsteaua.ro:/ Ciobanu contestat si in scoli https://fcsteaua.ro:/ marsh din Ghencea! https://fcsteaua.ro:/ facem revolutie https://fcsteaua.ro:/ o ultima solutie https://fcsteaua.ro:/ mars ma mars mars mars mars pleaca pleaca pleaca pleaca pleaca Becali contestat la Torino, in Italia Becali contestat la Torino, in Italia Becali contestat la Torino, in Italia Becali contestat la Torino, in Italia Becali contestat la Torino, in Italia Jiji, Parisul te vrea afara din Ghencea! Pleaca ciobane Pleaca din ghencea! Ciobane dispari din Ghencea!! Ciobane dispari din Ghencea!! Ciobane dispari din Ghencea!! Ciobane dispari din Ghencea!! sena sena sena