home
19-09-09

Aberatiile jegului=Disperarea unui om mic de tot!

Minciuni pe banda rulanta

"Evaluez clubul pe la 40 de milioane de euro, dar, cu negocieri, o să-l dau cu 30-35 de milioane. Nu-i problemă, o să cumpăr altă echipă să vedeţi voi cine este Becali în fotbal. În doi ani câştig campionatul. Eu nu sunt stelist, eu sunt doar român. Când o să am altă echipă, cu atât mai mult o să vreau să bat pe Steaua." a declarat Gigi Becali in direct la sport.ro

Aberatia secolului= jegul nu mai suporta criticile

"Luni schimb numele de Steaua Bucureşti în Steaua 2003. O să-i invit pe toţi suporterii nemulţumiţi şi o să le cesionez tot ce înseamnă palmaresul Stelei pînă în 2003, le dau culorile, emblema, tot!

O să rămîn eu doar cu ceea ce am realizat din 2003 pînă acum. Uite Steaua, na! I-o dau lui Valentin Ceauşescu să facă ce vrea cu ea. Eu am băgat 40 de milioane din banii mei în echipă, m-am săturat să fiu criticat", a spus Becali la GSP TV, care a a mai declarat:

Mi-am chemat sclavul sa impresionez prostimea

"L-am chemat pe Mustaţă şi i-am zis să vină să-i dau cupele, că închid şi muzeul de la stadion. Cupa Campionilor din 1986 i-o dau lui!"

Şeful Stelei a fost întrebat care ar fi portretul antrenorului ideal al trupei din Ghencea, iar Gigi Becali a răspuns nervos:
"Antrenorul care este la Steaua n-are voie să ia bătaie în Ghencea de la Dinamo şi Unirea Urziceni.

Ăsta e antrenorul pe care îl vreau eu, care să nu ia bătaie de la Dinamo şi Unirea sau să fie condus de Gaz Metan la pauză. Antrenorul pe care îl vreau eu n-are voie să cîştige cu Ceahlăul şi cu Oţelul gîfîit"

Culmea marlaniei=sa il numesti nesimtit pe cel care isi cere banii pe munca lui

Problemele se ţin lanţ de clubul din Ghencea. Fostul fundaş al roş-albaştrilor, Dorin Goian, a acţionat clubul în instanţă din cauză că nu şi-a primit restanţele financiare, cifrate la 21.000 de euro.

"Goian mi-a zis: plec nea' Gigi, plec nea' Gigi, i-am mărit mereu salariul şi să vedeţi ce-mi face. I-am dat drumul ca să nu-i mai aud gura, Palermo îmi dă banii în doi ani şi acum mă dă în judecată pentru 21.000 de euro. Numai avionul pînă în Italia m-a costat vreo 12-13.000", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Din ciclul "Don prezidente era sa aveti o scama, mi-e uscata limba, lasati-ma sa va ling

"Stoichiţă mi-a cerut să îl las să-mi spună domnul preşedinte Becali. I-am spus să-mi zică Gigi, aşa cum ne-am obişnuit în ultimii 20 de ani. I-am transmis să stea liniştit, nu-i nici o problemă dacă pierde meciuri la început. Va avea la dispoziţie 3-4 luni pentru a demonstra că echipa are o direcţie, vreau să plece mingea dintr-un punct şi să văd trasee ca la Protasov, Piţurcă sau Olăroiu", a adăugat Becali.


Din ciclul "Aberez oriunde, in Ghencea, pe Pamant, pe Luna, lasati-ma sa hegemonez"

Gigi Becali e sigur, e un om "iubit"! În ciuda contestărilor vehemente de care are parte de mult timp la meciurile Stelei, finanţatorul susţine că are mulţi "suporteri". Latifundiarul, care a anunţat recent că va vinde Steaua şi că va prelua o altă echipă, mizează pe faptul că va pleca din Ghencea alături de 1.000.000 de fani!

"Veţi vedea cea mai mare bombă care s-a întâmplat în fotbal, dar nu vreau să zic despre ce echipă e vorba. Când plec de la Steaua, să ştiţi că iau cu mine 1 milion de suporteri, care vor veni cu mine. Oameni care-l iubesc pe Becali şi care ţin cu Becali. Dar la echipa unde mă duc, indiferent dacă acţionar majoritar sau coproprietar, eu voi conduce, pentru că mă cheamă Becali. Şi pe Lună dacă mă duc, conduc rocile de acolo. Oriunde mă duc, eu conduc, că mă cheamă Becali. Pe Argăseală şi Gherghişor îi iau peste tot pe mine. Panduru nu ştiu dacă vine cu mine. Panduru a venit la Steaua, nu la Becali, el nici nu a negociat. Dacă plec, vă promit că nu se mai întâlni nicio echipă cu campionatul, decât echipa unde mă duc eu"

Aberatii la cald, aberez pentru ca ma dispera contestatarii

"Am dominat clar. Pandurii au mai mişcat pentru că Steaua era cu un om în minus. Ăia nu sunt suporterii Stelei, sunt huligani, beţivi, drogaţiau scandat cuvinte obscene. Tocmai de-aia i-a lăsat jandarmeria, ca să-i filmeze. O să vedem noi unde să mai conteste. N-o să mai poată să intre", a spus Becali imediat după meciul Steaua-Pandurii, 1-0.

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Lunga toamna a dezbinarii noastre... - toc

Lunga toamna a dezbinarii noastre... - toc

Rugby: CSA Steaua - Dinamo Gaz Sud 33-22 - Padrese

Volei: CSA Steaua - SCM Craiova 2:3 - Padrese

Meciul Urmator Clasamenthttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Lotul Stelei

STEAUA

Pandurii
Duminica, 20 septembrie
ora 16:00, GSPTV
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
  • Conducerea Tehnica
  • https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Conducerea Administrativa
Felicitari TricouriCantecehttps://fcsteaua.ro:/