home
18-09-09

Onoare, m-ai inteles?

Imediat dupa ce Marius Lacatus a plecat de la Steaua pentru a doua oara, am scris pe acest site ca Bergodi va fi ales noul antrenor al Stelei. Din pacate, la fel ca si in cazul predecesorilor sai, i-am anticipat plecarea rapida pentru ca o colaborare cu George Becali nu poate fi fundamentata pe echilibru, recunoasterea valorii si respect. Din pacate, pentru a cata oara, George Becali dovedeste lipsa de echilibru si de toleranta, sacrificand in mod evident echipa de fotbal in numele onoarei.

Aseara am aflat de ce a plecat Protasov. Si nu a fost doar din cauza banilor. Omul s-a dat la o parte in mod elegant. De Hagi stiam prea bine, a fost adus ca sa i se demonstreze cine este seful si sa fie umilit. Zenga a fost alungat pentru ca nu a avut cine sa-l apere si pentru ca un titlu de campioana era mult mai important. Munteanu nici acum nu stie de ce a plecat, iar motivele lui Oli pentru a nu se intoarce la Steaua sunt cunoscute.

Mai rau, „am” dat pe jos cu Lacatus imputandu-i probabile simpatii dinamoviste si a fost de ajuns ca echipa sa joace prost cu el antrenor pentru a-i pune la indoiala exact ceea ce conta mai mult: stelismul. Simbol sau nu, din pacate s-a uitat singurul aspect care ar fi contat: o Cupa a Campionilor Europeni, O Super Cupa a Europei, 6 Cupe ale Romaniei, 10 titluri de campion, 3 Supercupe ale Romaniei. TOATE CU STEAUA BUCURESTI ! Pentru ca intre fapte si vorbe spuse la cald de catre Fiara si ceea ce a realizat pentru Steaua Bucuresti, ce am evidentiat mai sus reprezinta singurele elemente palpabile, probe ale stelismului sau.

A pune concedierea lui Bergodi pe spatele meciurilor slabe si a rezultatelor nesatisfacatoare din ultima perioada, asa cum a facut-o Mihai Stoichita aseara, inseamna sa uiti ca aceasta echipa a jucat slab si in ultimii ani. Inseamna sa uiti ca acest joc anost nu a inceput de ieri, ca echipa scartaia serios inca de la sfarsitul mandatului lui Olaroiu cu fotbalisti mult mai experimentati decat Ionescu, Ninu, Tudose si Onicas, ca Hagi nu a reusit sa construiasca ceea ce a inceput, ca Pedrazini a fost tinut secund pentru a umple gaurile lasate de plecarile „principalilor” si ca Lacatus a dus echipa in colaps fiind gasit vinovat pentru ca nu-si dadea demisia si pentru servilism. Cum naiba sa rezisti la Steaua daca nu esti servil cu George Becali? Raspunsul este CRISTIANO BERGODI.

Bergodi nu este un sfant si nici un magician in fotbal. Pur si simplu fie apelezi la serviciile sale, fie nu-l angajezi sau il dai afara pentru rezultate slabe. Aceasta dupa ce analizezi valoarea propriei echipe lipsite de Radoi, Goian si o lista lunga de jucatori care au demonstrat ceva in trecut si daca ai capacitatea sa intelegi ca este posibil sa nu se poata mai mult.

Bergodi nu este un om perfect. A gresit si poate putea sa evite evenimentul nefericit. Problema care se pune in cazul sau este daca ai nevoie de un profesionist la echipa sau de un yesman? Iti doresti cu adevarat un om ferm sau o creatura cu o coloana flexibila?

Ce conteaza pentru suporterii Stelei in ceea ce-l priveste pe Cristiano Bergodi sunt trei aspecte esentiale: a preluat echipa intr-un moment greu, imediat dupa ce aceasta a ocupat un loc rusinos in campionatul Romaniei si dupa ce si-a vandut toti jucatorii exponentiali, a calificat-o in grupele Uefa League promovand tineri si asumandu-si un mare risc (fapt ce a atras laude din partea patronului “aceasta este echipa pe care o vreau”) si a fost singurul antrenor al Stelei dupa Hagi care a refuzat mizeria lui George Becali.

Am avut o noapte alba. A cata este oare? Si cate vor urma? Ma refer doar la cei care vor mai avea teribila putere de a mai tine cu Steaua pentru ca multi se vor resemna. Si poate ficatul le va functiona mai mult.



"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"




Catalin Asavoaei





https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Steaua-Sheriff Tiraspol 0-0 - OmBun

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Pandurii
Duminica, 20 septembrie
ora 16:00, Antena1
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Pentru alte melodii, canthttps://fcsteaua.ro:/ri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
poze de vacanta
Vezi ce fotografii de vacanta au fost postate pana acum
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/