home
06-04-09

Steaua - Dinamo, 5-0 la juniori B (SteauaFC.com)!

Grupa de juniori B a Stelei, pregatita de antrenorul Ion Toma, a castigat, duminica, cu scorul de 5-0 in fata rivalilor de la Dinamo, o partida contand pentru etapa a XV-a din campionatul organizat de FRF. Pentru ros-albastri au inscris Marius Stefan, Florentin Matei (doua goluri), Vlad Ciocianu si Darius Enache.

Antrenorul Ion Toma a folosit urmatoarea echipa de start: Stefan CIUCULESCU – Bogdan MORARI, Alexandru CALIN, Vlad CIOCIANU (cpt.), Marius STEFAN – Teodor LICA, Adrian FLOREA, Nicolae IONESCU, Bogdan VATAJELU – Irinel DUMITRU, Florentin MATEI

Rezerve: Valentin CONSTANTIN, Mihai POPA, Darius ENACHE, Gabriel ION, Bogdan CHIRICA, Florin LUNGU, Bogdan CHIRITA

Competitia de Juniori B este rezervata participarii copiilor nascuti in anul 1992, insa FC Steaua este singurul care participa cu grupa de copii nascuti in anul 1993. Cu toate acestea, echipa ocupa locul 2 in campionat (pozitia ii permite calificarea la turneul final), iar obiectivul acestei grupe este castigarea Campionatului National de Juniori B.

Dintre jucatorii acestei grupe, sase au fost convocati la actiunile lotului national, in perioada 7-10 aprile 2009: Vlad CIOCIANU, Teodor LICA, Adrian FLOREA, Bogdan VATAJELU, Irinel DUMITRU si Florentin MATEI.

In alta ordine de idei, grupa de juniori A, pregatita de Gigel GHEORGHE si Constantin DUMITRIU au pierdut derby-ul cu Dinamo, cu scorul de 0-2, in ciuda faptului ca au dominat partida si au ratat numeroase ocazii de a inscrie.


Steaua - FC Vaslui 2:1 - OmBun

Fotografii OmBun - 30-11-2009 - OmBun

Steaua - FC Vaslui, atmosfera - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3