home
14-08-08

Bilete Steaua - Galatasaray

FC Steaua a stabilit preturile biletelor pentru partida cu Galatasaray Istanbul, care se va disputa pe data de 27 august.

Acestea vor fi puse in vanzare incepand cu ziua de luni, 18 august si vor putea fi achizitionate pana pe data de 27 august, de la casele de bilete ale clubului.

O persoana are dreptul de a achizitiona maxim 4 bilete pe baza unuia dintre urmatoarele acte: BI, CI, pasaport sau permis de conducere; pentru copiii sub 14 ani, certificat de nastere.

De asemenea, tichetele vor putea fi cumparate online inca de vineri, 15 august, de pe www.bilet.ro si www.bilete.ro.

Vino pe stadion la meciul Steaua - Galatasaray si poti fi tu acela care va castiga, in pauza partidei, unul dintre premiile speciale oferite de sponsorii Stelei:
- un televizor LCD Panasonic
- doua echipamente originale de joc NIKE
- trei laptopuri personalizate STEAUA
- cinci telefoane mobile Nokia N73

Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

FOTOLII - 500 LEI
TRIBUNA 0 - 200 LEI
TRIBUNA 1 - 100 LEI
TRIBUNA 2 - 50 LEI
PELUZE - 25 LEI


Abonatii beneficiaza de o reducere de 20% si de rezervarea locului.

Programul caselor de bilete de la stadionul "Steaua" este urmatorul:

Luni - Vineri 12:00 - 19:00


In perioada 18-20 august vor fi vandute bilete DOAR abonatilor, care beneficiaza de rezervare. Incepand de joi, 21 august, rezervarea abonatilor inceteaza si vor fi puse in vanzare bilete la liber.

SteauaFC.com

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di