home
10-02-15

Informare Peluza Nord

In urma a numeroaselor solicitari primite de la voi am decis sa solicitam un punct de vedere oficial din partea FC Steaua Bucuresti (FCSB) cu privire la mult mediatizata problema a siglei.

Prin acesta solicitare am incercat doar sa obtinem un punct de vedere pentru voi, NU ESTE OPINIA PELUZEI NORD! Daca considerati ca nu trebuie sa va informam lasati mesaj si nu vom mai avea astfel de initiative.

Raspunsul a venit prompt, si am purtat o discutie despre subiect cu D-l Valeriu Argaseala, discutie pe care dorim sa o sintetizam in cateva puncte in speranta ca va putea aduce putina lumina in gandurile celor interesati.

Aceasta este doar o informare! Din nou, NU ESTE POZITIA OFICIALA A PELUZEI NORD, am dorit doar sa venim in intampinarea solicitarilor voastre primite prin intermediul mailului, discutiilor, site-ului www.nord1995.ro sau al acestei pagini de facebook.

Ce am inteles noi din discutiile avute:

1. Procesul inaintat de CSA (si castigat de acestia) are ca subiect strict Marca (Sigla) Steaua si nu PALMARESUL. Din spusele D-lui Argaseala FC STEAUA BUCURESTI (FCSB) este continuatoarea palmaresului echipei de fotbal infiintata in 1947.

2. Din discutiile / negocierile avute pana acum cu reprezentatii CSA, atat cei de la FC Steaua Bucuresti cat si cei de la CSA sunt dispusi sa se ajunga la o intelegere privin Marca (Sigla) Steaua.
Pentru a se ajunge la aceasta intelegere si a putea fi finalizate negocierile sunt necesari cativa pasi (din ce am inteles legal nu se poate altfel):

a. este asteptata motivarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), motivare in urma careia se va intelege clar de ce, ce, cum se poate folosi si in ce mod (de ex cuvantul STEAUA);

b. dupa publicarea motivarii, CSA va stabili (angaja) o comisie de evaluare a mărcii condusa de către un evaluator autorizat;

c. in urma acestei evaluari se va putea stabili valoarea marci si se va putea (LEGAL) reveni la negocierile care vor stabili conditiile de folosire a marcii;

d. folosirea stadionului Ghencea de către echipa de fotbal se va realiza pe temeiul aceloraşi coordonate legale care au stat la baza acordurilor şi contractelor anterioare;

e. in clipa de fata nu s-a gasit o solutie legala de a se folosi de catre echipa sigla pierduta. Pentru a evita procesele urmatoare, neintelegerile. eventualele pericole legale si la sfatul avocatilor, pana la finalizarea evaluarii marcii si stabilirea clara a conditiilor de negociere FC Steaua Bucuresti va juca sub numele de FCSB cu sigla noua.

Daca aveti nelamuriri, alte intrebari, sugestii vom incerca sa mai avem o discutie in care sa prezentam opiniile voastre, intrebarile voastre, nemultumirile voastre.

Asteptam in continuare opiniile voastre.

Peluza Nord Steaua Oficial

Preluare de pe facebook PeluzaNordSteauaOficial



fcsteaua.ro - XRay

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Foto si Video de la derby [update]

Peluza Nord Aici o sa postam cele mai interesante materiale foto si video de la unicul derby. Rezumatul meciului: Foto: Video atmosfera: Peluza No