home
06-01-15

Steaua a inregistrat sigla FCSB la OSIM

Intr-o noua miscare pe frontul divergentelor dintre echipa de fotbal si Armata, conducerea clubului a inregistrat la OSIM sigla "FCSB" din imagine.

FCSB este folosita de cativa ani

"FCSB", prescurtarea de la Fotbal Club Steaua Bucuresti, este marca pe care clubul o foloseste deja de cativa ani in marketing-ul produselor proprii, dupa un model clasic folosit si de alte cluburi in lume (FCB - Fotbal Club Barcelona de exemplu).

Contextul nu suna prea bine

Faptul ca cererea de inregistrare marcii se face abia acum (daca sursele de stiri sportive din Romania nu inventeaza si mint - cum fac de foarte multe ori) arata inca o data ca situatia este departe de a se calma intre clubul de fotbal si Ministerul Apararii, nici una dintre parti nefiind dispusa sa cedeze. Ministerul vrea probabil sa valorifice financiar marca re-castigata in instanta iar clubul de fotbal nu acorda importanta cuvenita marcii is istoriei.



FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

STEAUA

Rapid
Sambata 21 februarie 2015
Ora 20:00
Stadionul National
Liga 1
TV LIVE