home
15-12-14

Peluza Nord: Scrisoarea unui suporter stelist

Peluza Nord Steaua Oficial, 8 decembrie 2014:
Am primit pe mail o parere de la un suporter... Pe voi ce ganduri va incearca?

Salutare,

Sunt un suporter STELIST din provincie. De peste 20 de ani sunt prezent aproape la fiecare meci pe care echipa noastra (cel putin asa credeam, echipa NOASTRA) il joaca acasa, in deplasare, in tara sau strainatate. Nu sunt suporter de peluza, merg meci de meci cu drag in orice colt al stadionului alaturi de STELISTI, de prieteni si de cei care imi impartasesc pasiunea. Am trait dezamagiri, am trait momentele controversate, m-am bucurat alaturi de VOI, m-am enervat cand echipa mea suferea, mi-am invins prejudecatile si am fost alaturi de STEAUA BUCURESTI in fiecare clipa.

Pana astazi nu am fost niciodata dejamagit de VOI, de suporterii echipei mele dragi. NU v-am inteles mereu, v-am criticat de multe ori, v-am aplaudat in picioare si am cantat alaturi de voi. Dar ce ati facut astazi este, in opinia meu umila, o pata pe obrazul vostru, al fiecarui suporter STELIST!

Am sperat ca vom arata astazi ce inseamna o echipa URIASA, ce inseamna sa sustii doua culori care inseamna totul pentru VOI (asa cum aveti grija sa mentionati mereu) ce inseamna sa fii langa echipa la GREU! Asteptam 25.000 de STELISTI, un stadion care sa geama ca la marile meciuri. NU pentru Becali, NU pentru Amata! PENTRU STEAUA BUCURESTI! Sa aratam ca echipa asta merita sa existe, sa aratam ca pentru cele doua culori facem sacrificii, sa ne exprimam o parere, sa aratam ca ne pasa, ORICE!

Sa va fie rusine la toti! La toti care ati parasit echipa asta din motive puerile. La toti care stati acasa sa vedeti ce se intampla si sa va alegeti pe cine incurajati! Sa va fie rusine celor care ati lasat steagurile si fularele acasa, indiferent de coltul peluzei sau de randul din tribuna! SA VA CRAPE OBRAZUL DE RUSINE cand mai scrieti mesaje pe facebook sau incercati sa ne povestitit noua din fata calculatorului ce inseamna STEAUA!

NU meritati aceasta echipa (nici in seria a V-a, nici campioana a Europei). NU meritati sa mai veniti pe stadion, NU meritati sa va numiti STELISTI! Stati toti acasa si uitati de echipa asta, iubirea se manifesta pe stadion, jucatorii au nevoie de sustinere, de tribune pline, de oameni care sa ii sutina indiferent de forfota din spatele usilor inchise!
"


Preluare de pe pagina oficiala Facebook a Peluzei Nord
Peluza Nord Steaua Oficial


Nota redacției
Din context se deduce că scrisoarea a fost scrisă după meciul Steaua-CSMS Iași 1-0, etapa a 17-a Liga1, disputat în Ghencea.

fcsteaua.ro


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
47 ani de la 22-12-1967

Ziua de nastere a lui Dan Petrescu

A fost unul din cei mai buni fundasi dreapta ai Stelei de-a lungul timpului. A contribuit la campania '88-'89 a CCE (finalist al CCE), la castigarea campionatului editia '89 si a Cupei Romaniei '89. Cifrele sale la Steaua: 100 de jocuri - 24 de goluri.

CSMS Iasi

STEAUA
Duminica 14 dec 2014
Ora 20:00
Emil Alexandrescu
Cupa Ligii
TV LIVE