home
25-09-14

Asta seara, ACS Berceni-Steaua, in 16-imile Cupei Romaniei

In aceasta seara, de la ora 20:30, pe stadionul comunal din Berceni, judetul Ilfov,

ACS Berceni - Steaua Bucuresti

Meci televizat de Pro tv.

Steaua va folosi pentru acest meci garnitura sa secunda, care pe parcursul meciului ar putea fi intarita cu maximum trei jucatori de la prima echipa:

Cojocaru - Matei, Luchin, Filip, Tosca - Neagu, Pham - Vilceanu, Stanciu, Pirvulescu - Iancu

ACS Berceni e o echipa care activeaza in liga a doua, seria intaia. In prezent, dupa patru etape disputate, se afla pe locul 9 din 12 echipe. O echipa modesta la prima vedere, care in meciul de Cupa este hotarata sa furnizeze surpriza, asa cum spera primarul comunei.

Marian Ghenu, Primar Berceni – “Cand joci cu cea mai titrata echipa din Romania este o onoare. Ma bucur foarte mult ca am picat cu Steaua, mai ales ca eu sunt dinamovist. Ne gandim ca ii putem elimina, mai ales ca probabil isi vor menaja oameni importanti”.

In ultimul meci de campionat ACS a invins-o pe teren propriu, cu 4-2, pe Gloria Buzau (locul 5).

Pentru meciul de asta seara antrenorul Marin Dragnea va folosi probabil urmatorul 11:

Andrei Rat - Epaminonda Nicu, Cosmin Sandu, Codrut Cioranu, Cristi Ionescu - Alexandru Radu, Gabriel Ghinea - Octavian Ursu, Alin Patrascu, Alexandru Marin - Razvan Paduretu

Tinand cont de diferenta de valoare dintre cele doua echipe, Steaua are prima sansa de a se califica in optimi. Steaua vine dupa o victorie importanta in campionat obtinuta impotriva uneia din candidatele serioase la titlul de campioana a Romaniei, Petrolul Ploiesti.
Si ACS, asa cum spuneam mai sus, vine dupa o victorie la scor.
Steaua e liderul campionatului Ligii 1.

Partida va fi arbitrata de o brigada condusa la centru de Marius Avram:

Avram Marius (Bucuresti )
A1: Avram Valentin (Bucuresti)
A2: Gheorghe Bogdan (Bucuresti)

R1: Pană Catalin Marian (Bucuresti)

Steaua, victorie!

fcsteaua.ro


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
24 ani de la 25-09-1990

Ziua de nastere a lui Lucian Filip

A sosit la Steaua in 1997, de la Scoala de Fotbal "Gica Popescu". A evoluat in mai multe partide pentru echipa a doua a clubului si a facut, in paralel, antrenamente cu prima echipa a Stelei pana in 2010, cand a fost imprumutat la Unirea Urziceni. In sezonul 2011-2012 a evoluat pentru FC Snagov si Concordia Chiajna, sub comanda lui Laurentiu Reghecampf, care l-a adus inapoi la Steaua in vara lui 2012