home
19-09-14

FC Steaua in litigiu cu CSA pentru emblema

Dupa ce timp de ani de zile ne-am dorit sa se faca dreptate in cazul furtului numelui, emblemei si a palmaresului echipei, se pare ca a iesit si soarele pe strada dreptatii noastre.

Asadar, astazi 19 septembrie 2014, dupa ce si-a manefestat dorinta de a reintra in posesia marcii Steaua Bucuresti, Clubului Sportiv al Armatei i s-a facut dreptate.

Oficiul pentru Inventii si Marci a decis sa elibereze catre CSA Steaua certificatul de inregistrare a marcii Steaua Bucuresti, inclusiv emblema de pe echipamentul clubului de fotbal sau cele 2 stele care reprezinta cele peste 20 de titluri castigate.

"Titularul marcii are drepturi exclusive asupra numelui Steaua Bucuresti. Ofiterii de la clubul sportiv al Armatei vor notifica echipa lui Gigi Becali sa nu mai foloseasca acest nume fara consimtamantul lor. In plus, sa plateasca toate sumele de bani incasate din vanzarea materialelor promotionale", informeaza ProTV.

Profitorii din fruntea clubului sustin ca "aceasta emblema este a echipei de fotbal. Insa, in cazul in care se va ajunge la interdictii, echipa este pregatita sa-si faca o alta emblema si sa-si schimbe numele."

Siteul oficial al FC Steaua informeaza:

Pe data de 29 ianuarie 2004, FC Steaua Bucuresti a inregistrat cererea de marca, aceasta fiind aprobata si valabila pana la data de 28 ianuarie 2014.

Pe 6 ianuarie 2014, in conformitate cu prevederile legale, FC Steaua Bucuresti a solicitat prelungirea valabilitatii marcii. Aprobarea din partea OSIM a fost publicata in BOPI (Biroul Oficial de Proprietate Industriala) pe data de 28 februarie, iar perioada de valabilitate a marcii a fost extinsa pana la data de 29 ianuarie 2024.

Astfel, in acest moment, in conformitate cu legislatia in vigoare, marca apartine in exclusivitate SC FC Steaua Bucuresti SA si consideram ca orice speculatii pe aceasta tema sunt de prisos!


fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
24 ani de la 25-09-1990

Ziua de nastere a lui Lucian Filip

A sosit la Steaua in 1997, de la Scoala de Fotbal "Gica Popescu". A evoluat in mai multe partide pentru echipa a doua a clubului si a facut, in paralel, antrenamente cu prima echipa a Stelei pana in 2010, cand a fost imprumutat la Unirea Urziceni. In sezonul 2011-2012 a evoluat pentru FC Snagov si Concordia Chiajna, sub comanda lui Laurentiu Reghecampf, care l-a adus inapoi la Steaua in vara lui 2012