home
11-08-14

Nicandro Breeveld este jucatorul Stelei

Breeveld a semnat un contract pe trei ani cu Steaua dupa o perioadă de negocieri foarte obositoare.
Presedintele V. Argaseala e multumit de disponibilitatea la negocieri de care au dat dovada cei din conducerea clubului targ-jian.

Conducerea din Ghencea va plăti 500.000 de euro în două tranşe, jumătate acum şi încă jumătate dacă va intra în grupele Ligii Campionilor. Dacă Steaua nu va reuşi această performanţă, suma transferului va rămâne mai mică, dar Pandurii îşi va păstra 40% din drepturile federative ale jucătorului.

Nicandro Breeveld a fost transferat de Steaua în timpul meciului pe care campioana României îl disputa la CFR Cluj. Breeveld a ajuns azi dimineata la Bucureşti şi va afectua vizita medicală. El va fi trecut tot azi pe lista fotbaliştilor eligibili de a juca în Liga Campionilor. Din pacate transferul lui Hamza a cazut din cauza ambitiei Stelei de a-l lua la pret de matineu.

Breeveld, în vârstă de 27 de ani, e considerat unul dintre cei mai buni „închizători” din Liga 1. Fotbalistul surinamez se află de 4 ani în România, unde s-a adaptat excelent. Jiul Petroşani a fost prima echipă la care a fost legitimat în ţara noastră şi după numai 15 meciuri şi 4 goluri în liga a IV-a, el a fost remarcat de prim-divizionara Gaz Metan Mediaş, formaţie cu care a debutat în Liga 1. Cu „ardelenii”, Breeveld a ajuns până în play-off-ul Europa League, el marcând şi singurul gol al medieşenilor împotriva echipei FK Austria Viena. În 2013, fotbalistul din Surinam l-a urmat pe Cristi Pustai la Pandurii şi la gorjeni a evoluat în grupele Europa League (11 meciuri, toate ca titular şi a marcat şi un gol). El va veni la Steaua să suplinească plecarea fostului căpitan Mihai Pintilii, care a fost luat de Reghecampf la Al Hilal.
Ii uram bun venit la Steaua noului ei jucator!

fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

STEAUA

Pandurii
Vineri, 15 august 2014
stadion Steaua, ora 21
Etapa a 4-a, Liga 1
TV LIVE