home
10-08-14

CFR Cluj - Steaua 0-1 (0-1)

Steaua a respectat zicala "bate fierul cat e cald" in debutul partidei, dupa ce Tanase a produs deschiderea scorului la a doua patrundere periculoasa in careul CFR-ului. Susic a fost depasit in mod repetat, iar decarul Stelei a saltat mingea peste Felgueiras ca in curtea scolii (16).

Cinci minute mai tarziu, Chipciu a trecut pe langa golul de 2-0, fiind blocat in ultimul moment de interventia in-extremis a unui fundas ceferist.

Andrei Prepelita a continuat forcingul oaspetilor cu un exterior de la mare distanta, care a trecut razant cu vinclul portii aparate de Felgueiras (29).

Prima repriza s-a incheiat cu reluarea spectaculoasa a lui Sergiu Negrut, care nu a reusit sa cadreze din 9-10 metri. CFR a ramas in inferioritate numerica, in minutul 44, dupa o interventie urata a lui Negrut asupra portarului Stelei. Jucatorul lui CFR a intrat cu piciorul pe abdomenul lui Arlauskis, iar Hategan nu a avut nevoie mai mult de doua secunde pentru a scoate cartonasul rosu din buzunar.

Steaua nu a fortat in repriza secunda, iar acest lucru o putea costa in minutele 68 si 70. In prima faza, Tade a trecut milimetric pe langa o reluare decisiva, pentru ca mai apoi Costea sa rateze singur cu Arlauskis, din pasa lui Aitor Monroy.

In minutul 87, Ionut Neagu a venit excelent pe respingere la un sut in forta al lui Stanciu, dar nu a reusit decat sa prelungeasca mingea pana in bratele Felgueiras.

CFR Cluj: Felgueiras - Susic, Larie, Rada, Camora - Monroy (Ivanovski 76), Christian (Muniru 46) - Deac, Negrut, Jazvic Filip (Fl. Costea 20) - Tade
Rezerve: Vatca, Jaime Daniel, Muniru, Fl. Costea, Antonio Jakolis, Pinho Guimaraes, Ivanovski
Antrenor: Vasile Miriuta

Steaua: Arlauskis - Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepelita, Stanciu - Popa (Neagu 78), Chipciu (R. Valceanu 73), Tanase (cpt) - Keseru (G. Iancu 69)
Rezerve: Cojocaru - Luchin, Filip, Iancu, Parvulescu, Neagu, Valceanu.
Antrenor: Costel Galca

Arbitru: Ovidiu Hategan

Cartonase galbene: Susic 42, Deac 54, Larie 61, Camora 84/ Szukala 51, Neagu 80, N. Stanciu 84, Tanase 90+3

Cartonase rosii: Negrut 44

Stadion: Dr. C-tin Radulescu

Spectatori: 14.000

fcsteaua.ro/preluare integrala a comentariului de pe onlinesport.ro/multumim


CFR Cluj - Steaua 0-1 ~ Rezumat complet HD ~ 10 August 2014

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

STEAUA

Pandurii
Vineri, 15 august 2014
stadion Steaua, ora 21
Etapa a 4-a, Liga 1
TV LIVE