home
10-08-14

CFR - Steaua

In aceasta seara, de la ora 21:00, pe stadionul din Gruia, CFR va primi vizita formatiei campioane, pentru un meci din etapa a treia a Ligii 1.
Meci va fi transmis de Look TV.

Steaua vine dupa o calificare pretioasa in play-off-ul UEFA CL. Mai mult decat atat, Steaua vine dupa un meci de referinta in care a jucat spectaculos si a marcat doua goluri.

CFR a pierdut in preliminariile Europa League primul meci si l-a pierdut si pe al doilea, fiind astfel eliminata dintr-o competitie in care intrase pe usa din spate. In campionat a inceput relativ bine; doua meciuri patru puncte.

Aproape intotdeauna meciurile dintre cele doua doua combatante disputat la Cluj s-au terminat la egalitate. Intotdeauna CFR a jucat dur impotriva Stelei pentru a-i fi egala.
De aceasta data cred ca Steaua va juca la fel de spectaculos ca in meciul cu Aktobe, va marca si va castiga. Nu pentru ca vreau eu ci pentru ca diferenta de valoare intre noi si ei e evidenta. CFR e subtire dupa vinderea unor jucatori si renuntarea la altii.
Insusi Vasile Miriuta, antrenorul cel gras si plesuv al echipe recunostea ca nu poate trage la primele locuri cu acest lot.

Costel Galca in schimb asteapta, absolut normal, o noua victorie a campionilor in campionat. Din lotul Stelei va lipsi Sanmartean, accidentat in partida cu Aktobe. Se pare ca Luchin va debuta azi in echipa noastra. Ii uram succes si sa se acomodeze cat mai curand cu noii sai colegi.

Cred in Steaua si mai cred ca Galca ii va motiva pe baieti, la fel de bine ca la precedentul meci.
Echipa probabila:
Arla - Luchin, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepelita, Filip - Adi Popa, Chipciu, Tanase - Keseru

Steaua Victorie!


fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

STEAUA

Pandurii
Vineri, 15 august 2014
stadion Steaua, ora 21
Etapa a 4-a, Liga 1
TV LIVE