home
09-08-14

Prezentare oficiala Srgian Luchin

Srgian Luchin a susţinut astăzi prima conferinţă ca jucător al Stelei. Fundaşul a fost adus de la Botev Plovdiv, roş-albaştrii plătind 200.000 de euro pentru transferul fostului dinamovist.

Srgian Luchin va purta numărul 5 la Steaua, număr ce a fost purtat în trecut de Tudorel Stoica şi de actualul antrenor al roş-albaştrilor, Costel Gâlcă.

"Luchin este un jucător bun. Din păcate nu va putea juca în playoff, dar să sperăm că va juca în grupele Ligii. El şi-a dorit să vină la Steaua. Au fost negocieri destul de lungi cu clubul. Cu Srgian ne-am înţeles destul de repede", a declarat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

"Am venit cu entuziasm, nu or să fie probleme cu fanii. Pentru mine e o şansă importantă. Mi s-a dat o oportunitate mare. E o presiune mare , dar cu siguranţă nu mi-e frică de presiune şi nici de concurenţă. Am venit cu mare încredere, entuziasm şi cred că împreună vom obţine rezultatele pe care le dorim. Băieţii m-au primit foarte bine. Din păcate săptamîna asta am stat mai mult prin birouri şi cabinete medicale. Pe majoritatea îi cunosc, cred că mă voi integra destul de repede.

Cu fanii nu cred că o să fie probleme. Cît îmi fac treaba pe teren, nu cred că voi avea probleme cu suporterii. Îi cunosc foarte bine pe cei de la Ludogoreţ. Sunt buni într-adevăr, dar nu sunt de speriat. Cred că vom face un pas important încă din primul meci. Orice jucător îşi doreşte să joace în Champions League. Practic este apogeul oricărui fotbalist.

Mă bucur că am fost dorit insistent de patron. Sper să nu dezamăgesc. Voi da totul pentru echipă! Avem un lot foarte bun şi la cum am început campionatul sunt sigur că vom continua pe aceeaşi linie. Am vorbit şi cu Lato şi mi-a zis cum stau treburile pe aici. Vrem titlul şi cupa!"
, a declarat Srgian Luchin.

Ii dorim succes si sa onoreze tricoul "Unicului Capitan" printr-o evolutie de nivel european si un fair play in spiritul ros albastru!


XRay

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

STEAUA

Pandurii
Vineri, 15 august 2014
stadion Steaua, ora 21
Etapa a 4-a, Liga 1
TV LIVE