home
22-05-14

... Pana vom muri - Steaua Bucuresti

Bucuria nebuna a vremurilor de alta data parca a disparut. Vina nu se poate explica printr-un factor singular, vina este a mea, vina este a voastra, a cetatenilor, a ultrasilor, a jucatorilor, a conducerii.

Trag de mine sa ma bucur pentru un nou titlu care inainte insemna atat de mult pentru mine incat alergam in mijlocul zilei de nebun pe strazi.

Foarte posibil, un motiv este faptul ca am suferit prea mult, cum s-a mai spus in multe articole pe acest site. Alt motiv ar putea fi faptul ca avem un campionat foarte slab, iar prin castigarea lui tot ce simtim este satisfactia implinirii normalitatii.

Este vina cetatenilor pentru ca vorbesc prea mult despre lucruri care nu au legatura cu fotbalul pe stadioane, pentru ca vin la stadion doar pentru ca este mare, nou si frumos si doar la meciurile importante.

Parca cei din Ghencea chiar daca nu canta, se vede cat de mult iubesc Steaua, si ii simti cat de mult isi doresc ca echipa noastra sa castige fiecare meci. Deci, alt motiv ar fi "mall arena".

Vina ultrasilor, a noastra, este ca incepe sa conteze mai mult o grupare, o peluza, sigla clubului, istoria, atmsofera, decibelii, care sunt absolut necesare, dar incomplete daca ne neglijam prezentul cu tot ceea ce inseamna el- trofee, jucatori, antrenori, stadion, unitate.

Vina jucatorilor este ca nu ii mai simtim alaturi de noi, am vazut mari diferente chiar si fata de sezonul trecut. Poate le e frica de ultrasi, poate nu conteaza culorile pentru ei, ci doar obiectivul final- banii. Rusescu era cel care comunica cel mai mult cu peluzele, acum a mai ramas probabil doar Adi Popa.

Este vina conducerii (aici ma refer la partea administrativa) pentru ca in loc sa ne bucuram cu galagie, torte si suporteri pe teren alaturi de jucatori, suntem adormiti cu cantece de opereta, concerte si spectacole de lasere de slaba calitate.

Despre "cealalta vina" nu discutam acum pentru ca este "incuiata".

Asadar, ar trebui sa respectam cand spunem "Uniti Spre 24,25,26,27...".

Trebuie sa existe colaborare si unitate intre "cetateni", ultrasi, jucatori, antrenor, conducere. Pentru asta trebuie sa invatam din nou sa ne bucuram impreuna. Cum facem asta? Aceasta este intrebarea tuturor, dar poate citind aceste randuri fiecare va schimba ceva si vom gasi o solutie.

Hai sa facem asta la meciul din Cupa! Sa fie nebunie, sa adaugam impreuna un nou trofeu in vitrina clubului!

Serilius

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!