home
20-05-14

Steaua - Otelul 2 - 2. Sarbatoare pe National Arena!

Un meci de vacanta, fara nicio miza pentru ambele formatii. Steaua avea titlul adjudecat cu 3 etape inainte, iar Otelul scapata de retrogradare. National Arena, pregatita de club pentru fiesta "25", a fost "asaltata" de 30.000 de spectatori.

Cu vedetele ros albastre in loja VIP, Reghekampf folosit o formatie bazata pe rezerve, asa cum s-a mai intamplat si in intalnirea cu Pandurii. (Premonitie sau nu, avea sa se termine tot 2-2.)
Nita - Matei, Rapa, Georgievski, Parvulescu - Filip, Sanmartean (Radut 46) - Iancu, Valceanu (Keseru 46), Stanciu (Gradinaru 62) - Piovaccari

Antrenorul Otelului, Ewald Lienen, a trimis in teren urmatoarea echipa:
Goicoechea - Tritz, Miselaricu, Sg. Costin, Milea (Marus 74) - G. Giurgiu, I. Filip - Al. Zaharia (Marquinhos 71), Bajenaru, Sevillano (Tudorie 60) – Astafei

In prima repriza, Steaua a incercat poarta lui Goicoechea prin suturile de la distanta ale lui Iancu, foarte activ in acest meci, si avut doua mari oportunităţi irosite de Piovaccari (min. 24) si Valceanu (min. 28), dupa o faza superba regizata de geniul lui Sanmartean si inspiratia lui Stanciu. Otelul a avut o ocazie prin Sevillano(min. 42), dar Nita a intervenit excelent la sutul argentinianului.

In repriza a doua, oaspetii au reusit deschiderea scorului prin fundasul Milea(min. 56). Acesta a trimis cu capul, nemarcat, din careul mic, după un corner bine executat de Bajenaru. Insa imediat Keseru, intrat dupa pauza, a finalizat cu un lob frumos, dupa ce mingea trimisa de Pirvulescu l-a lasat singur cu Goicoechea.


Cand nimeni nu se mai astepta, Ioan Filip a centrat in fata portii si Parvulescu a marcat in propria poarta. Era 1-2 in minutul 83 si parea ca Otelul va strica seara campionilor. Dar Steaua a reactionat prompt, conform blazonului. Claudiu Keseru a reusit dubla in minutul 88, dupa o faza spectaculoasa. Rapa a dat o pasa de 40 m lui Keseru aflat la limita careului advers. Preluare, patrundere si pas inapoi la Iancu care a sutat violent, dar Goicoechea a respins. Piovaccari a recuperat, l-a driblat scurt pe Sergiu Costin in careul de 6 m si a pasat decisiv lui Keseru, care a indeplinit o formalitate.

S-a terminat 2-2, scor care a multumit ambele echipe. Comentariu lui Radu Moraru la DigiSport Special a sintetizat meciul: "Steaua a lasat senzatia ca putea sa inscrie cand vrea. Daca Otelul mai marca gol, Steaua ar fi egalat imediat."

Dupa finalul meciului stelistii au inceput fiesta “25”. Pe National Arena, Steaua a sarbatorit in stil de mare club castigarea campionatului. Spectacolul titlului cu numarul 25 al Stelei a fost unul deosebit. A fost un spectacol de zile mari !

Dupa inmanarea tricourilor, medaliilor si a Cupei, Reghecampf a sintetizat si el bucuria: "Sper ca la anul sa fim mult mai multi la sarbatoare!"

Multumim Steaua pentru tiltlul 25!

FCSteaua.ro - XRay

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

STEAUA

Astra Giurgiu
Vineri, 11 Iulie, ora ?
National Arena
SuperCupa Romaniei
Digi Sport 1
TV LIVE
    Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


    Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

    Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu !

    Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu ! (Foto: Gazeta Sporturilor)Atunci cand traiesti din amintiri si din vise frumoase iti doresti extreme de multe si de multe ori chiar imposibilul. Asa a inteles echipa Dinamo sa se prezinte pe Arena Nationala, in fata unei e

    U Cluj - Steaua 0 - 1. Campionii, Campionii! Titlul 25 oficial in Ghencea!

    U Cluj - Steaua 0 - 1. Campionii, Campionii! Titlul 25 oficial in Ghencea!Pe stadionul Cluj Arena, in fata a 20.000 de spectatori, antrenorii Laurentiu Reghekampf si Mihai Teja au trimis pe teren urmatoarele formatii: Steaua: Tatarusanu - Varela, Szukala, Gardos, Latov