home
14-05-14

Previziunile unui oracol fara nume

Intr-o zi de toamna la inceput de primavara, ajungand acasa dupa o zi de munca, si obisnuit fiind, citesc presa online, uitandu-ma si pe TV la stirile importante ale zilei.

Una singura imi naste interesul si fara sa supar pe cei care deja cred ca ma refer la finantatorul echipei, va anunt ca v-ati inselat.

Stirea care mi-a atras atentia a fost cea prin care un fel de oracol, nu stiu ce prevede el de fapt, anunta ca in cazul in care antrenorul echipei noastre va parasi echipa, aceasta va avea o alunecare asa cum nu s-a mai vazut in fotbal niciodata in aceasta lume.

Dl Mitica, Cel Fost de la Liga, fost sef al fotbalului din Romania, care anul trecut a primit o lovitura frumoasa, pierzand alegerile pentru functia de Presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din tara noastra, s-a remarcat cel mai mult in presa interna si internationala prin diversele sale previziuni, gen Nostradamus.

Diferenta majora dintre cei doi, este, ca unul a scris mii de pagini si zeci de manuscrise, iar celalalt petrece mii de minute in fata camerelor de filmat, vorbind despre fotbal, actualitate, politica, de fapt despre orice subiect, si face si previziuni.

Zilele trecute, gazetarii nostri dragi, care doresc sa se afirme in lumea jurnalistica, i-au mai luat un interviu domnului Mitica, iar acesta printre grandioasele discutii, a facut si previziuni despre echipa noastra draga si iubita, ca de fapt doar asta ar putea sa atraga atentia. Mie, personal nu mi-a atras atentia ca a vorbit despre Steaua, ci faptul ca arunca niste cuvinte doar de dragul de a le spune.

Toata lumea care vede fotbal si urmareste cu interes acest fenomen, realizeaza ca echipa actuala a Stelei, este una dintre cele mai bune echipe de fotbal din ultimii 20 de ani, intrucat datorita situatiei financiare a clubului, sub emblema acestuia s-au strans cei mai buni jucatori din tara, si alaturi de cateva nume straine au reusit sa formeze un grup puternic, stabil si de calitate.

Cel care a reusit sa duca aceasta echipa la stralucirea maxima, asa cum un bijutier slefuieste un diamant, este Laurentiu Reghecampf, care datorita educatiei sportive si maturitatii primite in Germania, si-a format un caracter de campion, dornic de performante inalte si castigarea de trofee.

Recunosc ca si eu m-am intrebat de nenumarate ori, ce va urma dupa plecarea lui Mister. Am analizat mai multe aspecte de fiecare data, si am pus mereu in balanta toate evenimentele, toate argumentele pe care le-am citit, vazut, trait, discutat.

Steaua este o CAMPIOANA, si asa va fi mereu. Mentalitatea si educatia primite in Ghencea sunt acelea de a fi mereu NUMARUL 1, de a fi mereu campioni si de a fi cei mai buni.

Plecarea lui Mister ar insemna o noua etapa pentru clubul ros-albastru, ar insemna ca cel care il va succede va avea obligatia sa pastreze stafeta sus, si sub presiunea istoriei clubului nostru drag, sub presiunea performantelor lui Mister din ultima perioada, sub presiunea imensa a suporterilor va trebui sa continue drumul pe care campioana noastra este, acela al gloriei si al castigarii de trofee.

Cat despre alunecarea previzionata de dl Mitica, Cel Fost de la Liga, cred ca se referea la cu totul altceva, este posibil ca viziunile sale sa fi vazut o alunecare a unor obiecte de ingrijire, in spatele gratiilor, in zona de igiena.

Ma mir cum nu si-a putut prevedea si arestarea sa si dosarele in care este urmarit penal.

Cred ca toate personajele care au provocat un cancer in fotbalul romanesc si au jucat la echipa FC Coruptia, au nevoie de inca doua sustineri, printre care unul se numara si Cel Fost de la Liga.

Dani Stroe

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu !

Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu ! (Foto: Gazeta Sporturilor)Atunci cand traiesti din amintiri si din vise frumoase iti doresti extreme de multe si de multe ori chiar imposibilul. Asa a inteles echipa Dinamo sa se prezinte pe Arena Nationala, in fata unei e

U Cluj - Steaua 0 - 1. Campionii, Campionii! Titlul 25 oficial in Ghencea!

U Cluj - Steaua 0 - 1. Campionii, Campionii! Titlul 25 oficial in Ghencea!Pe stadionul Cluj Arena, in fata a 20.000 de spectatori, antrenorii Laurentiu Reghekampf si Mihai Teja au trimis pe teren urmatoarele formatii: Steaua: Tatarusanu - Varela, Szukala, Gardos, Latov