home
11-05-14

Avancronica Steaua - Pandurii

Azi, de la ora 21:00, pe Stadionul Steaua. Meci transmis de Digi Sport 1.

Campionii vor evolua din pacate in acest meci, fara sustinerea suporterilor. Situatie nemai intalnita pana in prezent, dupa ce Steaua si-a asigurat matematic titlul.

Este a doua etapa pe care Steaua o joaca fara suporteri, dintr-o sanctiune dictata de comisiile FRF si nu este deloc OK. Am vrea cu totii sa-i sarbatorim pe campioni.

Dupa victoria de la Cluj, probabil ca Steaua va aborda acest meci mai lejer, si ma refer aici la compozitia echipei.

Personal mizez pe faptul ca Reghecampf nu il va mai introduce pe Tatarusanu in meciurile de campionat ramase, dar il va folosi in finala Cupei, cu Astra. E doar un exemplu, dar vor mai fi desigur si altele.

Pandurii e tipul de echipa care la sfarsitul campionatului a cazut in depresie.

Explicatia consta in plecarea omului care asigura bugetul si tinea in frau cu mana de fier echipa, Marin Condescu, dar si prin plecarea lui Grigoras, venirea lui Pustai si apoi revenirea lui Grigoras.

Ori aceste schimbari bulverseaza. De asemenea vanzarea celor mai valorosi jucatori ai echipei a constituit un factor de debusolare.

Pandurii, ocupa dupa ultima etapa un loc care nu te bucura, dar nici nu te ingrijoreaza. Dupa ce anul trecut a rivalizat mult timp cu Steaua la castigarea campionatului, acum ocupa locul 7.

Nici Steaua nu mai e cea de anul trecut. A pierdut si ea jucatori precum Chiriches, Rusescu, Bourceanu. Jucatori valorosi care aduceau Stelei un plus de stralucire. Nu ca fara ei nu ar mai straluci.

Spre deosebire de Pandurii, Steaua s-a prezentat bine si in acest an si a reusit sa castige cu trei etape inainte de finis, consecutiv, al doilea titlu de campioana a Romaniei din era Reghecampf.

Un rezultat rasunator care a fost posibil datorita felului in care acest club a conlucrat. Conducerea a fost discreta, echipa tehnica si-a facut treaba cu brio, iar jucatorii au fost la inaltime.

Aducerea in iarna a catorva jucatori care si-au pus amprenta pe jocul echipei a fost cat se poate de inspirata. Sanmartean a dat o alta culoare jocului, Keseru a marcat goluri care au contribuit la victoriile Stelei, etc.

Intalnirea de astazi va fi pentru Steaua, de ce nu si pentru Pandurii, una de vacanta. Una in care totusi Steaua nu va ceda puncte.

Campionii, campionii, ole, ole, ole!

FCSteaua.ro - Virgil

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Petrolul Ploiesti

STEAUA
Sambata, 17 Mai, ora 21:30
Liga 1, Etapa 33
Digi Sport 1
TV LIVE
    Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


    Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

    Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu !

    Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu ! (Foto: Gazeta Sporturilor)Atunci cand traiesti din amintiri si din vise frumoase iti doresti extreme de multe si de multe ori chiar imposibilul. Asa a inteles echipa Dinamo sa se prezinte pe Arena Nationala, in fata unei e

    U Cluj - Steaua 0 - 1. Campionii, Campionii! Titlul 25 oficial in Ghencea!

    U Cluj - Steaua 0 - 1. Campionii, Campionii! Titlul 25 oficial in Ghencea!Pe stadionul Cluj Arena, in fata a 20.000 de spectatori, antrenorii Laurentiu Reghekampf si Mihai Teja au trimis pe teren urmatoarele formatii: Steaua: Tatarusanu - Varela, Szukala, Gardos, Latov