home
05-05-14

Steaua - Corona Brasov 3 - 0. Piovaccari, Chipciu si Keseru!

Partida dintre Steaua si Corona Brasov a inchis etapa a 30-a a Campionatului National Liga I si a deschis drumul lui Laurentiu Reghecampf spre prima partida ca antrenor peste cifra 100!

La Steaua a fost meciul cu numarul 64 in Liga I:

Victorii: 45
Egaluri: 15
Infrangeri: 4
Golaveraj: 140-45
Puncte: 150

Cel mai dezechilibrat meci al etapei le-a adus fata in fata pe prima, respectiv ultima clasata.

Steaua - Corona a inseamnat si duelul dintre cel mai bun atac din campionat (Steaua - 63 goluri marcate) si cel mai slab (Corona doar 20 de reusite).

De asemenea, au fost fata in fata cea mai buna aparare (Steaua – 16 goluri primite) si, respectiv, pe cea mai slaba (Corona – 55 goluri primite).

La brasoveni, Daniel Bona a debutat ca antrenor in Liga 1. El este al patrulea tehnician al Coronei in stagiunea curenta dupa Nicolae Manea, Ionel Gane si Adrian Harlab.

In fata tribunelor goale, cei doi antrenori au trimis in teren urmatoarele formatii:

Steaua
Nita - Rapa, Gardos, Varela, Latovlevici (N. Stanciu 40) - Prepelita - Chipciu, Iancu (L. Filip 57), Cr. Tanase, Parvulescu - Piovaccari (Cl. Keseru 46)

Corona Brasov
Corona: Danalache - M. Burlacu, Istrofor, Forika, Homei - R. Leonte (Mendizov 71), Miranda, Dalbea, Neacsa (R. Stanescu 22) - C. Dedu (A. Manea 88), Bus

Inaintea jocului Alexandru Chipciu a din partea Digisport premiul "Cel mai bun fotbalist al lunii martie".

Meciul a inceput in nota de dominare a Stelei, usor relaxata.

In minutul 10, Iancu a ratat prima ocazie, printr-un sut din careu, respins de Remus Danalache.

Scorul a fost deschis in minutul 19 de Federico Piovaccari, cu un sut din apropiere, dupa o lovitura de colt.

La mijlocul reprizei, Steaua putea majora scorul, dar lovitura de cap a lui Gardos a trecut de putin pe langa stalpul portii.

Iancu a fost foarte aproape sa inscrie, in minutul 34, cu un sut in forta din lovitura libera la radacina barei.

Spre final, Reghecampf a mutat tactic. L-a scos pe Latovlevici si l-a introdus pe Nicusor Stanciu(minutul 38).

Oaspetii au avut o tentativa abia in minutul 41, cand Dedu a tras din afara careului, dar la 2-3 metri de poarta lui Nita. In rest nu au contat ofensiv.

In repriza a doua, a intrat Keseru in locul lui Piovaccari. Steaua a continuat sa tina in mana jocul, desi oaspetii au iesit parca mai motivati de la cabine.

In minutul 57, Reghecampf la schimbat pe Iancu cu Filip, care s-a si facut remarcat printr-un cartonas galbem si un sut frumos din afara careului.

In aceasta repriza, Corona a indraznit mai mult, a expediat mai multe suturi de la distanta spre poarta lui Nita, dar fara sa puna in pericol scorul.

Pe finalul meciului Steaua s-a desprins. In minutul 79 , assist perfect al lui Prepelita, pe culoar, pentru Chipciu, care a inscris pe langa Danalache.

Tabela a fost inchisa in minutul 91. Tanase a pasat pentru Chipciu, septarul da un assist perfect pentru Keseru, care reia sec pentru 3-0!

Cartonase galbene: L. Filip 59, Parvulescu 74/ Dedu 20, Burlacu 23, Forika 48, Miranda 76

Cu aceasta victorie Steaua s-a distantat la 10 puncte de Petrolul si a 11 puncte de Astra si a mai facut un pas mare spre "25"!

FCSteaua.ro - XRay

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

U Cluj

STEAUA
Joi, 8 Mai, ora 21:30
Cluj Arena
Liga 1, Etapa 31
Digi Sport 1
TV LIVE
    Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


    Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

    Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu !

    Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu ! (Foto: Gazeta Sporturilor)Atunci cand traiesti din amintiri si din vise frumoase iti doresti extreme de multe si de multe ori chiar imposibilul. Asa a inteles echipa Dinamo sa se prezinte pe Arena Nationala, in fata unei e

    Mesaj catre suporteri

    Mesaj catre suporteriCatre gruparile de peluza: Nu imi dau seama daca realizati ce insemnati voi pentru noi, suporterii obisnuiti. Voi sunteti linia inai, sunteti unitatile de soc, sunteti CAVALERII nostri TEMPLIER