home
02-05-14

Avancronica Steaua - Corona Brasov

Azi, din nou in Ghencea. De la ora 20:30. Meci transmis de Digi Sport 1. Steaua va juca fara spectatori.

Corona e virtual retrogradata. Dar de cand a fost demis Jerry Gane au inceput sa curga si infrangerile la scor. 1-8 cu SC Vaslui acum doua etape si 0-4 pe teren propriu cu Viitorul, in etapa trecuta.

In meciul tur la Brasov, Corona a reusit sa ne surprinda printr-o aparare ferma si prin dorinta jucatorilor ei de a ajunge primii la minge.

De altfel au si reusit o semi-surpriza, meciul terminandu-se cu 1-1, dupa ce Neacsa a marcat primul gol al meciului. A egalat Stanciu in minutul 70.

De data aceasta Steaua va avea un meci mult mai simplu, odata cu schimbarea antrenorului Coronei disparand si ambitia de a incerca pe cat posibil sa castige, dar mai ales sa nu piarda la scor.

Steaua e din nou pe val si desi va fi lipsita de aportul lui Adi Popa, Pintilii si Szukala, care au primit cartonase galbene in meciul cu FC Brasov, e super favorita.

Ros-albastrii pot deveni virtuali campioni dupa ce vor castiga acest meci si inca unul dupa acesta.

Asta se poate intampla in etapa 31-a cand campionii vor juca la Cluj cu U, sau in a 32-a cu Pandurii acasa, in Ghencea.

Europa Stea-ua, Romania Stea-ua, oriunde Stea-ua, campionii din Ghen-cea!

FCSteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu !

Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu ! (Foto: Gazeta Sporturilor)Atunci cand traiesti din amintiri si din vise frumoase iti doresti extreme de multe si de multe ori chiar imposibilul. Asa a inteles echipa Dinamo sa se prezinte pe Arena Nationala, in fata unei e

Mesaj catre suporteri

Mesaj catre suporteriCatre gruparile de peluza: Nu imi dau seama daca realizati ce insemnati voi pentru noi, suporterii obisnuiti. Voi sunteti linia inai, sunteti unitatile de soc, sunteti CAVALERII nostri TEMPLIER