home
30-04-14

Steaua va juca fara spectatori la meciurile cu Corona Brasov si Pandurii

Comisia de Disciplina a LPF a sanctionat aspru Steaua dupa incidentele provocate de suporteri la meciul cu FC Brasov.

Astfel, terenul echipei din Ghencea a fost suspendat doua etape, iar Steaua va juca fara spectatori la meciurile cu Corona Brasov si Pandurii din etapele 30, respectiv 32.

Abia in ultima etapa Steaua va putea primi din nou spectatori contra celor de la Otelul Galati, cand intreaga suflare ros-albastra asteapta sa celebreze castigarea titlului cu numarul 25.

In alta ordine de idei, fundasul Marius Constantin a fost suspendat trei etape pentru gesturile obsecene facute pe teren la adresa suporterilor stelisti.

via OnlineSport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
64 ani de la 04-05-1950

Ziua de nastere a lui Anghel Iordanescu.

Ca fotbalist, a activat doar la Steaua, timp de 20 de ani (performanta neegalata). 318 jocuri - 155 goluri. Palmares ca antrenor: CCE '86 (antrenor-jucator), 3 semifinale CCE, 2 finale CCE, Supercupa Europei, 4 titluri si 4 cupe.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu !

Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu ! (Foto: Gazeta Sporturilor)Atunci cand traiesti din amintiri si din vise frumoase iti doresti extreme de multe si de multe ori chiar imposibilul. Asa a inteles echipa Dinamo sa se prezinte pe Arena Nationala, in fata unei e

Mesaj catre suporteri

Mesaj catre suporteriCatre gruparile de peluza: Nu imi dau seama daca realizati ce insemnati voi pentru noi, suporterii obisnuiti. Voi sunteti linia inai, sunteti unitatile de soc, sunteti CAVALERII nostri TEMPLIER