home
28-04-14

Steaua - FC Brasov 3 - 0

Etapa a 29-a a programat pe stadionul Ghencea intalnirea dintre echipa campioana en-titre, Steaua si ocupanta locului 16, FC Brasov.

Un meci la care brasovenii au venit plini de entuziasm si declaratii cu iz razboinic insa realitatea s-a dovedit a fi alta. Steaua nu putea sa se impiedice si nici nu a facut-o.

Prima repriza s-a desfasurat in nota de dominare clara a Stelei, cu ocazii mai clare din partea lui Sanmartean, foarte activ azi.

Nemultumit de randamentul lui Prepelita, Reghe face prima modificare inca din finalul primei reprize, Stanciu luandu-i locul la mijloc.

Dominarea si superioritatea Stelei au dat roade in minutul 43 cand Lato inscrie cu un sut frumos de la 20m.

Dupa pauza am asistat la acelasi scenariu, cu Steaua jucand calm, precis si pornind atacuri in valuri spre poarta adversa.

Steaua a avut sansa desprinderii la doua goluri, in minutul 60, dupa ce Alexandru Chipciu a fost agatat in careu de Bogdan Straut, insa Nicusor Stanciu a ratat penalti-ul acordat si scorul a ramas cel inregistrat in minutul 43.

Cu un sfert de ora inainte de final, Steaua s-a desprins in castigatoare, Chipciu finalizand o actiune frumoasa de atac.

"Stegarii" au incheiat meciul in inferioritate numerica, Marius Constantin a fost eliminat de arbitrul Catalin Gaman spre final pentru un gest nesportiv, iar Lukasz Szukala a punctat pentru 3-0 cu o lovitura de cap plasata.

Un meci frumos, o victorie necesara si inca un pas spre 25.

FCSteaua.ro


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

STEAUA

Corona Brasov
Luni, 5 Mai, ora 20:30
Stadionul "Steaua", Ghencea
Liga 1, Etapa 30
Digi Sport 1
TV LIVE
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu !

Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu ! (Foto: Gazeta Sporturilor)Atunci cand traiesti din amintiri si din vise frumoase iti doresti extreme de multe si de multe ori chiar imposibilul. Asa a inteles echipa Dinamo sa se prezinte pe Arena Nationala, in fata unei e

Mesaj catre suporteri

Mesaj catre suporteriCatre gruparile de peluza: Nu imi dau seama daca realizati ce insemnati voi pentru noi, suporterii obisnuiti. Voi sunteti linia inai, sunteti unitatile de soc, sunteti CAVALERII nostri TEMPLIER