home
26-04-14

Avancronica Steaua - FC Brasov

Azi, de la ora 20:00, pe stadionul "Steaua". Meci transmis de Dolce.

Biletele pot fi cumparate incepand cu ora 10:00.

Un meci care nu ar trebui sa puna probleme echipei campioane. Steaua are totul in acest meci, suporterii, terenul propriu, locul din clasament net in favoarea ei in comparatie cu cel al brasovenilor.

Ar mai trebui sa aiba si acel 5% al echipelor gazda acordat de arbitru, dar asta nu mai conteaza. Diferenta e prea mare.

Steaua are toate atuurile in consecinta.

Steaua e o echipa serioasa si mai cu seama extrem de valoroasa. Steaua a jucat intotdeauna curat, in sensul ca nu a jucat dur, atentand la integritatea corporala a adversarilor, asa cum procedeaza o anumita echipa. O si numesc aici pe Dinamo. '

Oamenii din conducerea Stelei nu au facut niciodata afirmatii rautacioase la adresa altor echipe asa cum procedeaza un neica Negoita, actionar la echipa care compenseaza non valoarea cu intrari de-a dreptul dramatice la picioarele adversarilor. Ei o numesc atitudine. Noi o numim neputinta. Nu pot altfel.

Nu ma indoiesc ca de aceasta data Steaua va trece peste eroarea din meciul cu Vaslui si se va motiva suficient de bine, pentru a castiga fara drept de apel. Pentru ca Steaua e Steaua, cum bine zicea odata Piturca.

Brasovul e o echipa aflata pe un loc falimentar in clasament. Locul 15 cu 30 de puncte si diferenta dintre ea si cea din fata ei poate creste la finalul meciului din Ghencea.

Brasovul merge relativ bine de cateva etape, de cand la conducerea ei a venit Cornel Țălnar. Prin experienta sa a reusit sa insufle oarece incredere, mai ales dupa cateva victorii.

Steaua a revenit la diferenta de 9 puncte fata de a doua clasata si sunt semnale clare ca poate mari aceasta diferenta. Astra a dat semne lamuritoare ca nu mai poate tine pasul, cedand puncte.

In acest meci vor reveni absentii din meciul cu Viitorul,Gardos, Tanase si Piovaccari, un plus valoric indiscutabil.

"11"-le probabil:

Tatarusanu - Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici - Pintilii, Prepelita - Adi Popa, Chipciu, Tanase - Keseru.

Bucuresti, Steaua Bucuresti!

FCSteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu !

Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu ! (Foto: Gazeta Sporturilor)Atunci cand traiesti din amintiri si din vise frumoase iti doresti extreme de multe si de multe ori chiar imposibilul. Asa a inteles echipa Dinamo sa se prezinte pe Arena Nationala, in fata unei e

Mesaj catre suporteri

Mesaj catre suporteriCatre gruparile de peluza: Nu imi dau seama daca realizati ce insemnati voi pentru noi, suporterii obisnuiti. Voi sunteti linia inai, sunteti unitatile de soc, sunteti CAVALERII nostri TEMPLIER