home
23-04-14

Steaua sanctionata de Comisia de Disciplina

Comisia de Disciplină a FRF a decis să sancţioneze Steaua pentru incidentele de la semifinala retur a Cupei României-Timişoreana.

Steaua a primit o sancţiune care prevede programarea a două jocuri pe teren propriu fără spectatori în peluzele Nord și Sud, plus sectoarele 16, 17, 18, 26, 27, 28 ale stadionului Steaua şi o penalitate sportivă de 50.000 de lei.

via Digi Sport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
29 ani de la 24-04-1985

Ziua de nastere a lui Alexandru Bourceanu

Vara lui 2011 i-a adus transferul la Steaua de la Poli Timisoara. Bourceanu a plecat la Trabzonspor.

STEAUA

F.C. Brasov
Luni, 28 Aprilie
Stadionul "Steaua", Ghencea
Liga 1, Etapa 29
ora 20:00
Dolce Sport
TV LIVE
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

La-ca-tus, Marius La-ca-tus !!!

La-ca-tus, Marius La-ca-tus !!! Acum 50 de ani pe data de 5 aprilie se naste la Brasov cel care avea sa fie supranumit "fiara" suporterii Stelei, legendarul Marius Lacatus. Isi incepe activitatea fotbalistica la clubul din

Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu !

Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu ! (Foto: Gazeta Sporturilor)Atunci cand traiesti din amintiri si din vise frumoase iti doresti extreme de multe si de multe ori chiar imposibilul. Asa a inteles echipa Dinamo sa se prezinte pe Arena Nationala, in fata unei e