home
17-04-14

In al noualea cer ...

Singura echipa din Europa care a reusit sa stranga 104 meciuri fara infrangere si singura echipa din Romania care a castigat vreo competitie europeana, detinatoarea celui mai ravnit trofeu din lume, Cupa Campionilor,cea mai iubita si sustinuta echipa din tara noastra, s-a calificat in finala Cupei Romaniei.

Chiar daca am jucat in deplasare cu rivalii nostri, care doar atunci cand joaca cu noi, se bucura de prim-plan, de lumina reflectoarelor, acesti minunati suporteri care iubesc cele doua culori sfinte, ros-albastru, au creat o atmosfera fantastica si au pornit impreuna cu jucatorii pe noul drum, pe drumul care va duce catre al 9-lea event.

24 de titluri de campioana, si urmeaza cel de al 25 cu siguranta, cele 21 de cupe ale Romaniei si alte 7 finale jucate, care deja trebuie modificate in 22 de Cupe ale Romaniei, 1 Cupa Campionilor Europeni, 1 Super Cupa Europei, 6 super cupe ale Romaniei, palmaresul acestei magnifice echipe este fantastic si imposibil de egalat sau de depasit de vreo echipa din Romania, chiar si din Europa de Est.

Toata suflarea ros-albastra se pregateste sa sarbatoreasca cel de al noulea event din istoria echipei, deoarece dorim sa anuntam sfarsitul rivalilor si un nou inceput al echipei noatre dragi pe un drum cu reusite europene.

Noua ceruri din infern au fost pe National Arena, deoarece mai presus de orice rezultat pentru toata suflarea ros-albastra a fost mandria, valoarea noastra, pasiunea cu care ne daruim meci de meci.

Cifra 9, in mitologia greaca, reprezinta incununarea eforturilor si desavarsirea unei creatii, si de accea am fost obligati de istorie, de culori, de traditie, de legendele noastre care au fost umilite in ultima perioada prin declaratii ,ca altfel nu au cum sa se atinga de ei, sa castigam si sa o facem intr-un mod razboinic, sa castigam si pe teren si in tribune, sa ii umilim, pentru ca sa le aratam unde le este locul.

Aduceti-va aminte, in 1949, prima Cupa a Romaniei castigata de Steaua Bucuresti, si de asemenea de cei trei ani consecutivi, 1969, 1970, 1971 in care i-am batut fara nici cea mai mica emotie, acolo unde ei nu au voie sa ajunga cand sunt pe accelasi culoar cu Steaua. In 2011, scorul trebuia sa fie mult mai mare, si i-am dominat asa cum o facem de obicei, si le-am aratat si atunci cand echipa noastra iubita era intr-o refacere i-am umilit in finala (2-1, in 2011).

Golgheterul all time al Cupei Romaniei este si va fi, emblema noastra Florin Voinea care mereu a stiut cand sa ii intepe finut si dragut pe acesti asa numiti rivali.

In ultima perioada toti adversarii nostri nu stiu decat sa spuna aberatii si sa ne atace fara sens, fara nici macar o farama de adevar, incercand sa umble la psihicul nostru, dar noi suntem Armata, noi suntem viteji, noi suntem EROII si suntem cei care ne cunoastem adversarul pentru ca de asta reusim sa izbavim in fiecare batalie si sa tinem steagul, ros albastru sus.

Lasati sa miaune si sa se pregateasca definitiv si irevocabil sa priveasca la TV singura echipa din Romania care joaca in UEFA Champions League, inca o data, Steaua Bucuresti. Treziti din visul de a reusi o rasurnare de situatie,le-am oferit cel mai negru cosmar din viata lor de caini spurcati.

Ne-am inspirat din puterea lui Duckadam, din tehnica lui Hagi, din farmecul lui Belodedici, din finetea lui Adrian Ilie, din eleganta lui Ilie Dumitrescu, din rautatea lui Lacatus, din viclenia lui Piturca, din siguranta lui Tudorel Stoica, din stiinta lui Ion Alecsandrescu, din relaxarea lui Bumbescu, din viteza lui Iovan, din viziunea lui Balint, din gandirea lui Majearu, din incapatanarea lui Dan Petrescu, din insistenta lui Iordanescu si din pasiunea miilor de suporteri care isi doresc un nou drum ...

Toate gloriile noastre, toata suflarea stelista, toate emotiile si toate energiile pozitive au fost alaturi cei 11 eroi ai nostri, care au fost aliniati de dirijorul de geniu, Laurentiu Reghecampf.

Va multumim pentru calificare baieti, vom fi alaturi de voi in finala si tot impreuna vom sarbatori eventul.

Unde? In al noualea cer ... desigur!

Dani Stroe

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

STEAUA

F.C. Brasov
Luni, 28 Aprilie
Stadionul "Steaua", Ghencea
Liga 1, Etapa 29
ora 20:00
Dolce Sport
TV LIVE
    Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


    Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

    La-ca-tus, Marius La-ca-tus !!!

    La-ca-tus, Marius La-ca-tus !!! Acum 50 de ani pe data de 5 aprilie se naste la Brasov cel care avea sa fie supranumit "fiara" suporterii Stelei, legendarul Marius Lacatus. Isi incepe activitatea fotbalistica la clubul din

    Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu !

    Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu ! (Foto: Gazeta Sporturilor)Atunci cand traiesti din amintiri si din vise frumoase iti doresti extreme de multe si de multe ori chiar imposibilul. Asa a inteles echipa Dinamo sa se prezinte pe Arena Nationala, in fata unei e