home
17-04-14

Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu !

Atunci cand traiesti din amintiri si din vise frumoase iti doresti extreme de multe si de multe ori chiar imposibilul.

Asa a inteles echipa Dinamo sa se prezinte pe Arena Nationala, in fata unei echipe, Steaua, care venea la adapostul unui sec 5-2 din tur si cu linistea unei echipe omogene, superioara tehnic si tactic.

Meciul a inceput cu playback-ul peluzei dinamoviste, putin penibil insa extrem de spectaculos.

Raspunsul Stelei, a peluzei steliste, a venit rapid si foarte convingator. Nici mai mult nici mai putin, suporterii Stelei le-au aratat celor din pch pisica, adica FIARA, Marius Lacatus, omul care le-a umplut de foarte multe ori batistele de lacrimi ...

Primele 15 minute s-au remarcat doar prin duritati dinamoviste, un steliano fillip foarte dur, aproape inexplicabil, insa de inteles atunci cand visezi frumos. Singura ocazie a apartinut Stelei, prin Adi Popa, care a reluat foarte aproape de poarta in urma unei lovituri de colt.

Steaua incepe sa preseze, face fata cu success unui pressing avansat si agasant a dinamovistilor si incepe sa isi etaleze jocul. Pase simple, schimbari de directive, incep sa deruteze apararea dinamovista. Aceasta "pica" in minutul 22, dupa un dribling excelent al lui Tanase, o pasa in cross a lui Chipciu, Tanase il lobeaza superb pe un Balgradean spectator.

Dupa gol Steaua domina jocul, are din ce in ce mai mult curaj. Dinamo da impresia ca nu poate rezista asaltului ros-albastrilor. Ocaziile incep sa se inmulteasca la poarta dinamovista, pe rand Latovlevici, Popa si Parvulescu dau emotii cainilor.Dupa iuresul stelist Dinamo forteaza dar nu are puterea de a se apropia de poarta lui Tatarusanu decat prin suturi de la distanta, fie alaturi, fie pe directia portarului stelist.

Dupa pauza apar schimbari, atat in componenta echipelor cat si a atitudinii acestora. S-a vazut o incisivitate mai mare a dinamovistilor, o dorinta superioara la un moment dat, de a reusi macar o victorie de onoare.

Prima ocazie importanta a Stelei din repriza a doua apare la un sfert de ora de la reluare cand Adi Popa cade usor in careul advers, arbitrul Kovacs lasand jocul sa continue. De partea cealalta ,ntrat de cateva minute pe teren, George Tucudean nu a putut relua cum trebuie mingea centrata de pe partea stanga de Cosmin Matei.

In minutul 71 Pintilii iroseste o ocazie foarte mare, sutand in Balgradean, intr-o situatie de 1 la 1.

Intrat in repriza a doua, polonezul Bilinski isi face simtita prezenta printr-un sut aparat de Tatarusanu, dupa o frumoasa actiune personala a lui Lazar.

Cu 3 minute inainte de final fostul stelist Matei reia simplu in poarta din 10 m, stabilind scorul final, 1-1.

Stelistii au facut o demonstratie de forţă controlata nelasand vreun moment impresia ca va putea pierde calificarea.

Steaua se califică in finală cu 6-3 la general, scor care reflecta per total, diferenta de valoarea dintre cele două echipe in dubla manşă.

"Roş-albastrii" vor da piept in ultimul act cu Astra Giurgiu, ocupanta locului secund in clasamentul Ligii 1.

Bravo Steaua, succes in finala !

FCSteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

STEAUA

Astra Giurgiu
Vineri, 11 Iulie, ora ?
National Arena
SuperCupa Romaniei
Digi Sport 1
TV LIVE
    Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


    Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

    Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu !

    Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu ! (Foto: Gazeta Sporturilor)Atunci cand traiesti din amintiri si din vise frumoase iti doresti extreme de multe si de multe ori chiar imposibilul. Asa a inteles echipa Dinamo sa se prezinte pe Arena Nationala, in fata unei e

    U Cluj - Steaua 0 - 1. Campionii, Campionii! Titlul 25 oficial in Ghencea!

    U Cluj - Steaua 0 - 1. Campionii, Campionii! Titlul 25 oficial in Ghencea!Pe stadionul Cluj Arena, in fata a 20.000 de spectatori, antrenorii Laurentiu Reghekampf si Mihai Teja au trimis pe teren urmatoarele formatii: Steaua: Tatarusanu - Varela, Szukala, Gardos, Latov