home
10-04-14

Avancronica Steaua - FC Vaslui

Azi de la 20:30, pe stadionul "Steaua", meci transmis de Dolce si Antena 1.

Biletele vor fi disponibile la casele de la stadion incepand cu ora 10:00.

Vaslui vine dupa o infrangere cam rusinoasa acasa cu Viitorul, echipa aflata pe pozitie retrogradabila. Trebuie sa avem grija, am mai jucat cu alte echipe care pierdusera cu Viitorul in etapa precedenta si am scos doar un egal, in mod oarecum straniu situatia asta a aparut de vreo 3 ori in acest sezon.

Situatia de la FC Vaslui este insa grava. Jucatorii sunt neplatiti de luni de zile, moldovenii vin cu un lot de 18 care este format numai din juniori. Cel mai tanar are 15 ani, iar cel mai mare are 18. Pe bancă va sta Florin Bularda.

La Steaua vor reintra Pintilii si Tanase. Sanmartean, care a primit cartonas galben la Timisoara, va absenta.

Sper ca ai nostri sa revina cu gol.

Bucuresti, Steaua Bucuresti!

FCSteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
1991_Sporting_Gijon_Steaua - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Foto: Steaua - Dinamo 5 - 2

Junior vitezistVa prezentam un album foto facut la meciul Steaua-Dinamo, 5 - 2, jucat ieri 08.03.2014, iar anexat cateva detalii despre grupa 2003. Sunt copiii care sunt prezenti la fiecare meci al Stelei, in Gh

La-ca-tus, Marius La-ca-tus !!!

La-ca-tus, Marius La-ca-tus !!! Acum 50 de ani pe data de 5 aprilie se naste la Brasov cel care avea sa fie supranumit "fiara" suporterii Stelei, legendarul Marius Lacatus. Isi incepe activitatea fotbalistica la clubul din