home
05-04-14

ACS Poli Timisoara - Steaua 0 - 0

Steaua s-a prezentat la Timisoara din postura de cea mai puternica formatie din Liga 1 si fiind foarte aproape de castigarea titlului cu numarul 25, nu isi permitea pasi gresiti.

Dupa ce au castigat ultimele 4 meciuri din campionat si au luat un avans de 8 puncte in fata echipei de pe locul 2 , stelistii voiau sa isi consolideze pozitia de lideri incontestabili ai Ligii 1 printr-un joc frumos si o victorie pe masura. In premiera la Steaua, Sanmartean a purtat banderola de capitan.

De cealalta parte, dupa victoria cu Viitorul, ACS Poli Timisoara facuse un pas important in ceea ce priveste salvarea de la retrogradare.Cu toate astea, in pofida aportului adus de noul antrenor, Dan Alexa, ACS Poli se „lauda” cu cel mai slab atac din Liga 1, exceptandu-le pe Viitorul si Corona.

Timisoara: Nuno Claro - Belu, Mera, Seroni, Morariju - Ovidiu Petre, Gorobsov - Poparadu, Trandu, Boldea - Szekely
Rezerve: Pap, Nohai, Petrovic, Popovici, Roman, Barbut, Mansour

Steaua: Tatarusanu - Varela, Szukala, Gardos, Parvulescu - Sanmartean, Prepelita - Ad Popa, Stanciu, Chipciu - Piovaccari
Rezerve: Nita, Rapa, Latovlevici, Keseru, Gradinaru, Radut, Iancu.

Inceput de meci echilibrat, cu cele doua echipe studiindu-se reciproc o vreme si mai apoi sa se treaca la un fotbal incalcit, fara ocazii si bineinteles fara spectacol.

Poli s-a asezat cuminte pe doua linii, asteptand cuminte si rabdatoare atacurile Stelei care in foarte multe randuri au intarziat sa apara. Mai toate atacurile se opreau undeva la mijloc, blocate de prima linie de aparare a celor de la ACS.

Singura ocazie importanta a timisorenilor din prima repriza a semnat-o Trandu, cu un sut de la distanta, fara probleme pentru Tatarusanu.

Steaua a fost periculoasa doar in finalul primei reprize, prin Sanmartean, care suteaza din careu, la fel fara probleme pentru portarul Nuno Claro.

Inceputul reprizei secunde a debutat cu un atac periculos la poarta Stelei, finalizat cu un sut din lovitura libera, scos in extremis de Ciprian Tatarusanu.

In minutul 72, stelistii au reclamat hent in careu la Alin Seroni si, implicit, penalti, insa Marius Avram a considerat ca mingea sutata de Adi Popa a fost de la o distanta prea mica, lasand jocul sa continue.

Cea mai mare ocazie a Stelei a fost irosita de Iancu, cu zece minute inainte de final, cand fostul jucator al Viitorului a deviat peste transversala, din 6 metri, o minge centrata puternic din lovitura libera de Keseru.

Stelistii au asediat poarta lui Nuno Claro, insa lovitura de gratie putea fi livrata de Gorobsov, in minutul 90. Tatarusanu a impins bine in picioare si a scos de langa bara.

Chipciu a semnat ultima ocazie a oaspetilor, la o faza in care Nuno Claro a boxat pentru mai multa siguranta.

Un meci fara stralucire, fara goluri, cu o echipa gazda preocupata mai mult sa distruga decat sa construiasca si cu echipa campioana incercand in zadar sa marcheze un gol.

Nu stiu daca acest joc reprezinta un semnal de alarma pentru Steaua, la urma urmei nu am pierdut, insa au fost cativa jucatori care au aratat indolenta si putina implicare in joc.

FCSteaua.ro


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Foto: Steaua - Dinamo 5 - 2

Junior vitezistVa prezentam un album foto facut la meciul Steaua-Dinamo, 5 - 2, jucat ieri 08.03.2014, iar anexat cateva detalii despre grupa 2003. Sunt copiii care sunt prezenti la fiecare meci al Stelei, in Gh

La-ca-tus, Marius La-ca-tus !!!

La-ca-tus, Marius La-ca-tus !!! Acum 50 de ani pe data de 5 aprilie se naste la Brasov cel care avea sa fie supranumit "fiara" suporterii Stelei, legendarul Marius Lacatus. Isi incepe activitatea fotbalistica la clubul din