home
31-03-14

Steaua - FC Botosani 4 - 0

Steaua a invins-o fara probleme pe FC Botosani in Ghencea, scor 4-0.

Echipa lui Laurentiu Reghecampf a reusit sa inscrie la prima faza de poarta, prin Adi Popa, care a reluat nemarcat din patru metri, dupa o recentrare a lui Pintilii. Oaspetii au contestat insa golul, invocand o usoara pozitie de ofsaid.

Incomodata de pressing-ul agresiv al botosanenilor, Steaua a reusit sa mai creeze panica la poarta lui Lazar abia in ultimele minute ale primei reprize, cand Pintilii si Keseru au ratat doua mari sanse.

Steaua s-a dezlantuit insa in partea secunda, dupa ce Laurentiu Reghecampf l-a trimis pe teren pe italianul Federico Piovaccari.

Acesta a inscris in minutul 54, la prima atingere de balon,
dupa un corner perfect executat de Sanmartean. Oaspetii au contestat din nou golul, in urma unei lovituri pe care Tanase i-a aplicat-o portarului advers.

Italianul Piovaccari a avut un rol important si la golul de 3-0, reusit de Parvulescu in minutul 64, cu un paravan ce i-a permis fundasului stanga sa trimita mingea pe langa portar.

Minutul 66 a adus si golul de 4-0 al Stelei, reusit de Tanase cu o reluare simpla din fata portii, dupa o pasa ideala venita din partea lui Adi Popa.

Scorul putea fi mult mai mare, insa Tanase a ratat o ocazie monumentala pe final, cu poarta goala din doar cinci metri.

Din minutul 60, FC Botosani a ramas in inferioritate numerica, Ivanovs fiind eliminat pentru doua galbene primite in doua minute. Egalitatea a fost restabilita in minutul 85, cand Pintilii a vazut si el al doilea galben.

Etapa urmatoare, Steaua se va deplasa la Timisoara.

STEAUA: (4-2-3-1) Tătăruşanu – Prepeliţă, Szukala(`62 Varela), Gardoş, Pârvulescu – Pintilii, Sânmărtean (`57 Stanciu) – Ad. Popa, Keşeru (`52 Piovaccari), Tănase – Chipciu. Antrenor : Laurenţiu Reghecampf

BOTOŞANI: (4-3-3) Lazăr – Acsinte, Oltean, Ivanovs, Patache – Danci, Tincu, Ghinga - Fulop (`59 Puri), Stojkov (69` Dorrego), Vertelis (`46 Codoban). Antrenor: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Pintilii (`40, `84), Tănase (`56) / Patache (`49) , Ivanovs (`58, `60)

Cartonaşe roşu: Pintilii (`84) / Ivanovs (`60)

FCSteaua.ro via Ziare.com


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Foto: Steaua - Dinamo 5 - 2

Junior vitezistVa prezentam un album foto facut la meciul Steaua-Dinamo, 5 - 2, jucat ieri 08.03.2014, iar anexat cateva detalii despre grupa 2003. Sunt copiii care sunt prezenti la fiecare meci al Stelei, in Gh

Selectie de jucatori pentru Academia Steaua

Selectie de jucatori pentru Academia SteauaFC Steaua Bucuresti anunta ca, in perioada 7-17 aprilie, vor fi organizate mai multe actiuni de selectie pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani. Acestea se vor desfasura dupa urmatorul