home
30-03-14

Avancronica Steaua - FC Botosani

După masacrul aplicat lui Dinamo pe Naţional Arena, steliştii se întorc pe Ghencea pentru partida cu FC Botoşani. Meciul contează pentru etapa cu numărul 25 a Ligii I şi va transmis în direct pe Digi Sport I de la ora 21:00.

Forma de moment a moldovenilor ar trebui s-o îngrijoreze pe Steaua deoarece ultimele 4 partide au însemnat tot atâtea victorii pentru oaspeţii de astăzi. Rând pe rând, FC Braşov, ACS Poli, Vaslui şi Viitorul au cazut pradă entuziastei echipe conduse de Leo Grozavu. O echipă arţăgoasă şi experimentată – lotul are o medie de vârstă foarte ridicată, dintre titulari doar atacantul Fulop are sub 25 de ani, în rest majoritatea titularilor au peste 27 de ani. În premieră în Liga I, FC Botoşani se menţine pe locul 10 în campionat cu 8 puncte peste ultimul loc de duce în liga secundă.

În deplasare, din cele 12 partide disputate, botoşănenii au obţinut 16 puncte fiind într-un top 5 al Ligii I cu cele 5 victorii şi o remiză – depăşind echipe precum Dinamo, CFR Cluj sau Gaz Metan. Totuşi, cele 6 înfrângeri înregistrate pe teren străin fac ca golaverajul să fie de 11 goluri marcate şi 21 de goluri primite. De cealaltă parte, Steaua a defilat pe teren propriu, înregistrând 9 victorii şi două remize cu un golaveraj de invidiat: 31 de goluri marcate şi doar 4 primite.

Antrenorul nostru, Laurenţiu Reghekampf, nu are probleme însemnate de efectiv, la fel ca şi etapa precedentă, singura noutate fiind revenirea între buturi a titularului de drept Tătăruşanu. Singura dilemă se pare că va fi titularizarea lui Keşeru în dauna lui Stanciu, în rest echipa de bază pare să fie bătută în cuie . Primul unsprezece pentru duminică probabil va fi următorul:

– în poartă: Tătăruşanu

– pe linia de fund: Latovlevici, Gardoş, Szukala, Varela

– la închidere: M. Pintilii (cpt)

– coordonator de joc: Sânmărtean

– trident ofensiv: Tănase, Stanciu şi Ad. Popa

– vârf fals: Chipciu..

Antrenorul oaspeţilor, Leo Grozavu, probabil va trimite în teren următoarea echipă: D. Lazar – D. Ivanovs – F. Acsinte, A. Patache, S. Oltean, G. Vașvar – C. Danci, C. Codoban, A. Stojkov – A. Hadnagy, I. Fülöp.

La prima vedere, meciul constituie o simplă formalitate, dar în contextul în care roş-albaştrii vin după un meci de Cupă obositor cu Dinamo nu ar fi exclus ca FC Botoşani să producă surpriza şi să întrerupa seria de victorii pe teren propriu a Stelei.

Hai Steaua! Pronostic: 2-1!

FCSteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!



STEAUA

FC Botosani
Luni, 31 Martie
Stadionul "Steaua", Ghencea
Liga 1, Etapa 25
ora 21:00
Digi Sport 1
TV LIVE
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Foto: Steaua - Dinamo 5 - 2

Junior vitezistVa prezentam un album foto facut la meciul Steaua-Dinamo, 5 - 2, jucat ieri 08.03.2014, iar anexat cateva detalii despre grupa 2003. Sunt copiii care sunt prezenti la fiecare meci al Stelei, in Gh

Selectie de jucatori pentru Academia Steaua

Selectie de jucatori pentru Academia SteauaFC Steaua Bucuresti anunta ca, in perioada 7-17 aprilie, vor fi organizate mai multe actiuni de selectie pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani. Acestea se vor desfasura dupa urmatorul