home
19-03-14

Selectie de jucatori pentru Academia Steaua

FC Steaua Bucuresti anunta ca, in perioada 7-17 aprilie, vor fi organizate mai multe actiuni de selectie pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani.

Acestea se vor desfasura dupa urmatorul program, in incinta Complexului Sportiv Steaua, de pe Bulevardul Ghencea, Nr. 45:

- 7 si 8 aprilie - copii nascuti in anii 2004 si 2005
- 15 si 16 aprilie - copii nascuti in anii 2006 si 2007
- 17 aprilie - copii nascuti in anul 2008

Toate actiunile de selectie vor incepe la ora 15:00, pe terenul de mini-fotbal din incinta Complexului Sportiv Steaua.

Copiii TREBUIE sa aiba asupra lor echipament sportiv si adeverinta medicala.

In plus, cei legitimati la un alt club sunt obligati sa se prezinte cu o autorizatie scrisa din parte clubului de care apartin. In cazul in care aceste documente nu sunt prezentate, selectia nu va fi efectuata.

Parintii copiilor care sunt interesati sa participe la selectie sunt rugati sa confirme participarea la adresa de email academiasteaua 2014@gmail.com.

VA MULTUMIM SI VA ASTEPTAM!

SteauaFC.com

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

STEAUA

F.C. Brasov
Luni, 28 Aprilie
Stadionul "Steaua", Ghencea
Liga 1, Etapa 29
ora 20:00
Dolce Sport
TV LIVE
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

La-ca-tus, Marius La-ca-tus !!!

La-ca-tus, Marius La-ca-tus !!! Acum 50 de ani pe data de 5 aprilie se naste la Brasov cel care avea sa fie supranumit "fiara" suporterii Stelei, legendarul Marius Lacatus. Isi incepe activitatea fotbalistica la clubul din

Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu !

Dinamo - Steaua 1 - 1 (3 - 6). Jucam finala cu Astra Giurgiu ! (Foto: Gazeta Sporturilor)Atunci cand traiesti din amintiri si din vise frumoase iti doresti extreme de multe si de multe ori chiar imposibilul. Asa a inteles echipa Dinamo sa se prezinte pe Arena Nationala, in fata unei e