home
25-02-14

Concordia Chiajna - Steaua 1 - 4. Sa vina Dinamo !

Steaua a castigat fara emotii partida disputata luni la Chiajna, scor 4-1, si s-a distantat la trei puncte in fruntea Ligii I inaintea partidei cu Dinamo de sambata viitoare.

Steaua a inceput in forta partida de la Chiajna, Chipciu deschizand scorul la sapte minute de la primul fluier dupa un lob bine plasat peste portarul gazdelor.

Diferenta s-a majorat repede, peste doar zece minute, cand Sanmartean a marcat al doilea gol la Steaua in minutul 17, dintr-un penalti obtinut de Nicusor Stanciu.

Partea a doua a debutat sub acelasi registru ca si prima, cu Steaua la timona, campionii reusind sa mai puncteze inca o data, prin Nicusor Stanciu, in minutul 50, acesta transformand in vinclu o lovitura libera de la 20 de metri.

Golul patru al Stelei a venit dupa ce Piovaccari a patruns bine in careu si a plasat mingea la coltul lung, pe langa portarul Concordiei.

Steaua a avut sansa golului cinci, dar Stanciu a ratat o lovitura de la 11 metri, pentru ca apoi, in prelungiri, Chiajna sa inscrie golul de onoare la o grava eroare de marcaj a defensivei steliste in urma unui corner.

Etapa viitoare, pe 1 martie, Steaua va intalni Dinamo in marele derby al Romaniei, pe stadionul din Ghencea, staff-ul Stelei avand emotii cu privire la Latovlevici si Szukala, prezenta lor pe teren la acest meci fiind incerta dupa ce ambii au parasit azi terenul accidentati.

MondoNews


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Oficial: Programul semifinalelor Cupei Romaniei

Oficial: Programul semifinalelor Cupei RomanieiFRF a anunţat astăzi pe site-ul oficial programul semifinalelor Cupei României. Astfel, partida dintre Steaua şi Dinamo se va disputa pe 27 martie, de la ora 20:30, în timp ce întîlnirea din