home
23-02-14

Avancronica Concordia Chiajna - Steaua

Meciul Stelei cu mai vechea cunoştinţă, Concordia, încheie luni în direct pe Digi Sport, prima etapa a returului – etapa cu numărul 20. Aşadar, Steaua şi-a câştigat toate restanţele şi a intrat cu rândul lumii privind solitară de pe vârful clasamentului.

Contracandidata Astra şi-a câştigat şi ea meciul de acasă cu Corona Braşov şi rămâne în coasta Stelei. În această etapă, Dinamo şi Pandurii au pierdut fără drept de apel şi se îndepărtează de poziţiile europene, în timp ce Petrolul are o deplasare dificilă la Braşov.

În acest sezon, Steaua are un parcus meritoriu în deplasare. Din totalul de 10 meciuri disputate pe teren străin în Liga I, roş-albaştrii au câştigat 5 dintre ele şi le-au încheiat pe celalalte 5 la egalitate. Printre rezultatele care merită menţionate se numără victoria cu Dinamo 2-1 şi egalurile smulse cu principalele contracandidate la titlu: Astra (1-1) şi Pandurii (1-1). Golaveraj general: 15 goluri marcate şi 9 goluri primite.

De cealaltă parte, echipa gazdă – Concordia Chiajna, şi-a strâns 17 dintre cele 25 de puncte din meciurile de pe teren propriu. Din 10 meciuri a bifat 5 victorii, 2 egaluri şi 3 înfrangeri (cu Vaslui, Pandurii şi Viitorul). O victimă importantă pe teren propriu a fost Astra Giurgiu (3-1). Golaveraj general: 14 goluri marcate şi 11 goluri primite. În rest, majoritatea punctelor obţinute pe teren propriu au fost adjudecate pe seama contracandidatelor la retrogradare.

Spre deosebire de meciul de pe Ghencea disputat acum mai mult de o săptămână, medicii Stelei l-au recuperat între timp pe fundaşul stânga – Latovlevici. Chiar şi aşa, antrenorul nostru nu poate conta pe un alt titular important – este vorba de decarul Stelei, Cristi Tănase – aflat în stare de suspendare după un galben primit în restanţa precedentă cu U Cluj. Mai mult ca sigur, primul unsprezece va fi următorul:

– între buturi: Tătăruşanu

– pe linia de fund: Latovlevici, Szukala, Gardoş şi Varela

– la închidere: Mihai Pintilii (cpt)

– mijlocaşii ofensivi: Adi Popa, Sânmărtean, Stanciu şi Piovacari

– vârful fals: Chipciu.

Ionuţ Chirilă, antrenorul gazdelor de mâine, va trimite următoarea garnitură pe teren: V. Rîmniceanu – C. Savin, C. Melinte, V. Dima, M. Leca – N. Bambara, V. Coșereanu, N. Roșu – Wellington Carlos, G. Onduku.

Victoria Stelei este obligatorie în vederea păstrării avantajului de 3 puncte în faţa Astrei şi în perspectiva asigurării unui moral bun înaintea unicului derby cu concitadina Dinamo. În contextul actual, depăşirea recordului din 1998, de 5-0 pe teren propriu, pare un obiectiv realizabil ţinând cont de startul lansat al Stelei din acest retur şi forma deplorabilă a câinilor.

Hai Steaua! Pronostic: 0-3!

Joga Bonito

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 24-02-1987

Steaua castiga Supercupa Europei

Prin golul marcat de Hagi din lovitura libera, Steaua castiga Supercupa in fata ucrainienilor de la Dinamo Kiev
9 ani de la 24-02-2005

Eliminarea Valenciei


Cupa UEFA 2004-2005 Dupa ce pierduse in tur cu 2-0 pe Mestalla, Steaua invinge cu 2-0 in Ghencea si elimina la penaltyuri
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Oficial: Programul semifinalelor Cupei Romaniei

Oficial: Programul semifinalelor Cupei RomanieiFRF a anunţat astăzi pe site-ul oficial programul semifinalelor Cupei României. Astfel, partida dintre Steaua şi Dinamo se va disputa pe 27 martie, de la ora 20:30, în timp ce întîlnirea din