home
13-02-14

E sigur! Steaua - Dinamo se va juca in Ghencea

Valeriu Argăseală a confirmat în această seară faptul că Steaua - Dinamo se va juca pe Stadionul Ghencea.

Oficialii Stelei au anuntat joi seara ca meciul cu Dinamo (1 Martie) se va juca pe Ghencea.

Anuntul vine la o zi distanta dupa ce Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca a inchiriat Stadionul National in acea zi pentru actiunile de la amicalul Romania - Argentina (5 martie), iar gazonul trebuie protejat.

Valeriu Argaseala a avut de ales intre a juca pe Stadionul National si a repara iarba dupa aceea sau sa joace pe Ghencea. A ales varianta a doua, mai ieftina si fara batai de cap.

FRF a anuntat miecuri ca are inchiriata Arena Nationala pentru perioada 1-5 martie. Valeriu Argaseala a incercat miercuri si joi sa rezolve ca Steaua - Dinamo sa se joace totusi pe Stadionul National.

Ar fi existat posibilitatea ca meciul sa aiba loc pe aceasta arena, pe 28 februarie sau 1 Martie, cu conditia ca Steaua sa se ocupe dupa aceea de repararea gazonului.

Cum acest proces era foarte costisitor (costa cel putin cateva sute de mii de euro din moment ce un gazon complet este 1 milion), Argaseala a decis sa se renunte la varianta Stadionului National.

Astfel s-a ales varianta Ghencea, iar meciul Steaua - Dinamo a ramas sa se joace acolo pe 1 Martie, de la ora 21:00.

OnlineSport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

VIDEO: Amicale (Iarna 2013/2014)

AmicalePunct final pentru Steaua in dublul stagiu de pregatire de la Marbella Bilantul Stelei in cantonamentul de iarna este de zece meciuri, o victorie, cinci remize si patru infrangeri. Programul par

STEAUA - Dinamo in semifinalele Cupei Romaniei

STEAUA - Dinamo in semifinalele Cupei RomanieiETERNUL DERBY se joaca si in Cupa. A avut loc tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal. In urne au intrat Steaua, Dinamo, Petrolul si Astra. Semifinala I: STEAUA - Dinamo Se