home
10-02-14

Lucian Sanmartean: Toate cifrele transferului

OFICIAL - Lucian Sanmartean este jucatorul Stelei. Mijlocasul a semnat un contract valabil pe un an si jumatate.

Potrivit intelegerii dintre cele doua parti, Steaua trebuie sa preia cele doua datorii pe care Vaslui le are la jucator, iar in plus echipa din Ghencea trebuie sa plateasca alti 150.000 de euro in contul transferului.

Jucatorul va avea la Steaua un salariu de 20.000 de euro pe luna, ceea ce inseamna aproape un sfert de milion de euro pe sezon.

Contractul semnat de Sanmartean se intinde pe durata a 18 luni si este valabil pana in vara anului 2015.

Steaua ii va oferi lui Sanmartean o prima de instalare de 210.000 de euro, iar jucatorul va fi recompensat cu alti 200.000 de euro in cazul calificarii in grupele Champions League, daca Steaua obtine evident un nou titlu in Liga 1.

OnlineSport


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

VIDEO: Amicale (Iarna 2013/2014)

AmicalePunct final pentru Steaua in dublul stagiu de pregatire de la Marbella Bilantul Stelei in cantonamentul de iarna este de zece meciuri, o victorie, cinci remize si patru infrangeri. Programul par

STEAUA - Dinamo in semifinalele Cupei Romaniei

STEAUA - Dinamo in semifinalele Cupei RomanieiETERNUL DERBY se joaca si in Cupa. A avut loc tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal. In urne au intrat Steaua, Dinamo, Petrolul si Astra. Semifinala I: STEAUA - Dinamo Se