home
19-01-14

Poveste cu huligani: Gest superb al ultrasilor stelisti de la Peluza Sud pentru o familie indurerata

Un copil a murit după ce o maşină l-a izbit în plin. Din păcate, o astfel de informaţie a devenit un clişeu în toate buletinele de ştiri.

Moartea vine ca o banalitate pe drumurile din România. În spatele accidentelor însă rămân drame, dureri şi dorinţe neîmplinite.

În Teleorman, viaţa unui puşti de 14 ani s-a terminat la fel de brusc, iar drama a luat cu ea şi cea mai mare dorinţă a băiatului care provenea dintr-o familie sărmană. "Mamă vreau să merg şi eu la un meci al Stelei".

Cei care nu ratează vreun meci al Stelei au auzit de visul băiatului din Teleorman. La începutul acestui an mai mulţi membri din Peluza Sud au mers la familia acestuia, în gardul unei case de chirpici. Au vrut să aducă un zâmbet peste ridurile adânci lăsate de plâns, de nevoi, de răspunsuri cu "nu" în faţă la dorinţele fiilor. Băiatul cel mare a vrut să meargă pe stadion, fraţii lui se mulţumesc cu o ciocolată sau cu o haină nouă. Şi le-au primit de la cine poate se aşteptau mai puţin. De la cei care, la un moment dat, au avut aceeaşi dorinţă cu a băiatului dispărut la numai 14 ani.

Mai mulţi ultraşi, membri din Peluza Sud, au vizitat familia puştiului. Au strâns bani pe care i-au donat familiei nevoiaşe, au dus mâncare, le-au cumpărat haine celor mici. Au stat câteva ceasuri şi au adus un pic de culoare în viaţa unor oameni care s-au obişnuit să trăiască în gri. În curând se vor întoarce în peluză, vor fi din nou pe drumuri după echipa lor, li se va spune din nou huligani. Un alt clişeu din buletinele de ştiri.

ProSport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

STEAUA - Dinamo in semifinalele Cupei Romaniei

STEAUA - Dinamo in semifinalele Cupei RomanieiETERNUL DERBY se joaca si in Cupa. A avut loc tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal. In urne au intrat Steaua, Dinamo, Petrolul si Astra. Semifinala I: STEAUA - Dinamo Se

wallpapers

- lm-a