home
03-12-13

Steaua - Otelul (Sferturile Cupei) - Azi, 20:30, Pro TV

UPDATE: Echipa de start Steaua: Niţă - Rîpă, Gardoş, Varela, Pîrvulescu - Tatu, Bourceanu, Prepeliţă, G. Iancu - Kapetanos, Piovaccari

Apasati aici pentru link-uri LIVE VIDEO


Sortii i-au adus Stelei ca adversari pe cei de la Otelul Galati.

Partida urmeaza sa se dispute pe terenul nostru, stadionul din bulevardul Ghencea.


Celelalte partide din "sferturile" Cupei Romaniei TIMISOREANA sunt:

VIITORUL - FC ASTRA GIURGIU 0 - 3
FC DINAMO - PANDURII 1 - 0
FC PETROLUL - FC VASLUI 4 - 2

FC Steaua Bucuresti (SteauaFC.com) anunta ca abonatii clubului vor beneficia de acces gratuit la partida cu Otelul Galati, de joi, 5 decembrie (ora 20:30), contand pentru "sferturile" Cupei Romaniei TIMISOREANA.

Astfel, acestia trebuie sa se prezinte doar cu abonamentul si un act de identitate la intrarea in stadion pentru a avea acces la partida.

Copiii cu varsta de pana la 10 ani au, de asemenea, acces gratuit la partidele disputate pe Stadionul Steaua, cu conditia sa fie insotiti de un adult.

Pentru acest joc, vanzarea tichetelor se desfasoara online, pe www.biletesteaua.ro inca de miercuri (27 noiembrie), iar la casele de bilete de la Stadionul Steaua va incepe de marti, dupa urmatorul program:

MARTI 11:00 - 19:00
MIERCURI 11:00 - 19:00
JOI incepand cu ora 11:00


Preturile biletelor sunt urmatoarele:

PELUZE 5 LEI
TRIBUNA II 10 LEI
TRIBUNA I 15 LEI
TRIBUNA 0 30 LEI
FOTOLII 50 LEI
PARCARE 50 LEI


In plus, suporterii interesati de achizitionarea biletelor pentru partida de la Londra, cu Chelsea FC, din UEFA Champions League, le pot gasi la casele din Ghencea, dupa acelasi program.

Pretul unui tichet este de 35 lire sterline (plata se face exclusiv in moneda britanica), iar pentru fiecare bilet trebuie furnizata o copie dupa Cartea de Identitate a persoanei care va face deplasarea la meci.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3