home
02-11-13

Corona Brasov - Steaua 1 - 1. Semiesec inaintea confruntarii cu Basel

Steaua s-a împiedicat surprinzător la Braşov, 1-1 cu Corona, echipa de pe locul 17. Pentru campioni, urmează meciul cu Basel, din grupele Ligii Campionilor.

Steaua a avut un început de coşmar. Szukala a trimis comic în proprie poartă o centrare în careu şi echipa sa a fost nevoita să pornească atacurile disperate. Tatu a irosit o ocazie bună, dar cu un Kapetanos inexistent, Steaua a intrat la cabine condusă, 0-1.

Reghecampf i-a aruncat în luptă pe Cristea şi Stanciu şi a revenit şi la sistemul 4-2-3-1.

Imediat după reluare, Kapetanos a reuşit să înscrie cu capul, dar arbitrul nu a validat golul şi a acordat fault în atac. Centralul a fost mai îngăduitor cu steliştii cînd Chipciu a căzut uşor în careu după duelul cu Burlacu. Stanciu a transformat cu emoţii şi campioana a egalat pe tabelă echipa de pe penultimul loc.

Steliştii au continuat jocul modest şi jucătorii lui Jerry Gane au rezistat şi au obţinut un punct împotriva campioanei.

Gazeta Sporturilor

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3