home
22-10-13

Steaua - Basel 1 - 1

Steaua a terminat la egalitate cu FC Basel, 1-1. Tatu a adus egalarea în minutul 88 şi primul punct al roş-albaştrilor în grupa E a Ligii Campionilor.

Steliştii s-au ridicat la nivelul adversarilor, prima repriză fiind una echilibrată, cu un plus pentru elveţieni. Jucătorii lui Reghecampf au avut mare noroc la două ocazii imense ale celor de la Basel.

Mai întîi Georgievski a salvat cu capul de pe linia porţii reluarea lui Ivanov, iar pe finalul reprizei, şutul deviat al lui Stocker a lovit bara transversală.

Steaua a reacţionat prin şuturile periculoase ale lui Tănase şi Latovlevici.

Campioana României a arătat mai rău în partea a doua şi a venit şi momentul dramatic. Latovlevici a pasat direct la Streller, vîrful i-a aşezat mingea lui Diaz, care l-a învins spectaculos pe Tătăruşanu.

Roş-albaştrii au riscat şi s-au apropiat de poartă, dar Latovlevici şi Filip n-au nimerit ţinta din poziţii foarte bune.

Elveţienii au dat emoţii mari pe contraatac, dar finalul a aprţinut românilor şi diferenţa a fost anulată de reuşita lui Tatu din minutul 88.

Clasamentul grupei E:

1. Chelsea 6p 8-2
2. Schalke 6p 4-2
3. FC Basel 4p 3-3
4. Steaua 1p 1-8


La tineret acelasi rezultat (1-1). Echipa antrenată de Ion Toma a fost condusă după golul lui Ajeti (38), dar a reuşit să revină prin reuşita lui Tîrnovan (53).

Gazeta Sporturilor

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!



FC Brasov

STEAUA Bucuresti
Duminica, 27 octombrie
Liga 1, meci din cadrul etapei a XII-a
ora 21:30
DigiSport 1
TV LIVE
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3