home
29-09-13

Veșnicia începe cu Steaua! Veșnicia începe cu noi!

În 2005, Meme lovea un suporter pe motiv că îl înjura pe Dică. Seria atacurilor a continuat sub o altă formă. L-a sprijinit necondiționat pe voievodul său babuin, împiedicându-i pe cei de la Peluza Sud să facă rost de bilete atunci când se aflau în conflict deschis cu marele său șef. Totodată, latura sa feminină apreciază în urma unui meci din Bulgaria împotriva lui TSKA, că unii dintre băieții de la Sud au un “fizic dizgratios”, deci restul nu l-au deranjat ;)

Meme Stoica a pătat imaginea Stelei de nenumărate ori. În clipa în care a jignit pentru prima dată o glorie stelista (nu sunt de acord cu alăturarea adjectivului “fostă”, deoarece gloriile steliste, în opinia mea, sunt dintotdeauna, pentru totdeauna), trebuia să i se fi dat o lecție. Trebuia să fie apostrofat la fiecare meci. Trebuia să fie presat să plece. Trebuia, trebuia... problema este că nu s-a putut, deoarece a primat interesul echipei și lumea din peluze a crezut că este mai bine să te concentrezi pe susținerea echipei decât pe contestarea lui meme. Numai că meme a rămas același arogant, același mizerabil, a continuat să diminueze importanța rezultatelor obținute înainte de '90, a continuat să arunce cu noroi în tot ceea ce înseamnă cu adevărat Steaua, săpând o groapă mult prea adâncă între vechile generații și cele care sunt sau cele care vor urma.

Aseară, o parte din actuala echipă a Stelei a preferat să meargă la vestiare, aplaudând timid de la depărtare. Un gest pe care nu îl pot uita sau ierta, deoarece eforturile depuse pentru susținerea echipei merită și trebuie să fie răsplătite! Poate nu sunt de acord cu scandarile împotriva lui meme, foarte bine, nu le-a cerut nimeni să scandeze alături de noi. Dar noi plătim ca să putem fi alături de ei și aici nu mă refer la plata biletelor sau a cheltuielilor de deplasare. Băieții care au aprins torțe aseară au sacrificat mai mult decât atât. (!)

Meme este de foarte mulți ani la Steaua (mie cel puțin începe să mi se pară mult prea mulți), însă nu a înțeles niciodată nimic despre ea. Nu pare să priceapă că oameni precum Tudorel Stoica, Emerich Jenei sau Anghel Iordănescu nu vor fi înghițiți de trecerea timpului, deoarece sunt înrădăcinați în spiritul Stelei, sunt parte a tot ce am fost, ce suntem și vom fi! Împreună suntem Steaua, iar el, împreună cu actuala echipă sau actualul antrenor, nu pot să aibă acest privilegiu, deoarece ei sunt doar trecători și aseară au demonstrat asta din plin, pe când noi rămânem veșnici!

Augmentin

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Istorie in ROS ALBASTRU - toc

ISTORIA STELEI - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3