home
18-09-13

Schalke 04 - Steaua 3-0 / Umilinta in Germania

Steaua a pierdut la scor de neprezentare primul meci din Grupa E a Ligii Campionilor. Dupa o prima repriza foarte reusita, stelistii au capotat in partea secunda, cand Schalke a marcat in urma unei grave erori a polonezului Lukasz Szukala, pentru ca mai apoi Boateng si Draxler sa isi treaca, de asemenea, numele pe tabela de marcaj.

Steaua a inceput greu meciul de la Gelsenkirchen, primul sfert de ora aducand si doua ocazii importante la poarta aparata de Ciprian Tatarusanu. Maghiarul Adam Szalai a fost aproape sa concretizeze o degajare neinspirata a lui Latovlevici, iar Prince Boateng l-a depasit in saritura pe Daniel Georgievski, fiind nevoie de interventia lui "Tata" pentru ca Steaua sa scape cu bine de aceasta presiune constanta.

In minutul 31, Uchida l-a angajat pe Boateng in zona punctului cu var, dar continuarea a fost imprecisa. Pe contraatac, Cristi Tanase i-a surprins pe cei aproximativ 48.000 de suporteri prezenti in tribunele Veltins-Arena cu un sut bomba, scos in corner de catre Hildebrand. La faza imediat urmatoare, Nicusor Stanciu l-a luat la tinta pe Neustadter intr-o situatie favorabila.

Prima parte s-a incheiat cu acelasi Boateng batand la poarta Stelei, anticipat de aceasta data de Lukasz Szukala.

Jocul s-a reluat cu doua ocazii mari de gol la poarta nemtilor. In prima faza, Kapetanos a trimis defectuos o minge asezata perfect de Gardos (46'), iar Uchida a scos de pe linia portii lovitura de cap a elenului, pentru ca Bourceanu sa finalizeze putin alaturi de vinclu din marginea careului (55').

Totul avea sa se naruie in minutul 67, cand Uchida a gasit centrarea de 3p dupa o gafa incredibila a polonezului Szukala, care, crezand ca va interveni Tatarusanu, a lasat mingea sa curga in plasa.

Cu un sfert de ora inainte de final, turcul Cuneyt Cakir a considerat regulamentar un duel Florin Gardos-Farfan petrecut in careu, in care romanul nu a avut absolut nicio treaba cu balonul.

Trei minute mai tarziu, tridentul ofensiv format din Farfan, Draxler si Boateng a omorat meciul, ultimul trimitand cu latul in plasa lateral-interioara, fara sperante pentru Ciprian Tatarusanu.

Scorul final a fost stabilit de Draxler, in minutul 85, in urma unei combinatii rapide consumate in marginea careului, finalizata cu "scarita" peste Tatarusanu, care nu a mai avut ce face.

SCHALKE: Hildebrand - Uchida, Howedes, Matip, Aogo - Hoger (Goretzka 88'), Neustader - Farfan (Clemens 89'), Boateng, Draxler - Szalai (Fuchs 82')

Rezerve: Ayhan, Clemens, Fahrmann, Fuchs, Goretzka, Meyer si Santana

STEAUA: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Adi Popa, Stanciu (Tatu 60', Cristea 73'), Tanase - Kapetanos (Piovaccari 64')

Onlinesport

(articol preluat de aici)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

[FORUM FCS] Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 (0-0)

Reghecampf: <i>"Dinamo este o echipÃ

wallpapers

- lm-a