home
14-09-13

Steaua-Sageata Navodari 5-0

Steaua a facut spectacol, sambata seara, impunandu-se in Ghencea, scor 5-0 in fata Sagetii Navodari, in urma golurilor inscrise de Piovaccari, Prepelita, Cristea si Kapetanos (2x). Un antrenament util pentru stelisti, asadar, inaintea debutului in Grupa E a Ligii Campionilor, miercuri seara, pe terenul lui Schalke 04.

Steaua a turat motoarele inca din startul partidei, concretizand in primele cinci minute, dupa ce Piovaccari a deschis scorul cu multa sansa din centrarea lui Adrian Cristea.
In minutul 11, Nicusor Stanciu a luat la tinta stalpul portii din pozitie ideala, pentru ca, in minutul "2-0", campioana en-titre sa isi dubleze avantajul prin Prepelita, omul potrivit la locul potrivit.
Achim a irosit cea mai buna ocazie a nou-promovatei, cu un sut in plasa laterala (21'), iar Iancu a trimis, la randul sau, in bara la atacul imediat urmator.
Cu zece minute inainte de pauza, Piovaccari a trimis cu "latul" defectuos din marginea careului mic, dupa o centrare de calitate a lui Alex Bourceanu.
In minutul 41, Adrian Cristea a inscris primul gol in tricoul Stelei, 3-0, dupa ce Nicusor Stanciu nu a fost in stare sa-l invinga pe Panagopoulos in situatie de unu la unu, iar mingea a ricosat in mod fericit la "Print". Pantelis Kapetanos a intrat la inceputul partii secunde, in locul lui Federico Piovaccari.

Alaturi de acesta, si Adrian Popa pentru Nicusor Stanciu.
Fara sa se omoare prea mult in atac, Steaua a mai punctat de doua ori. Prima data in minutul 72, cand Adi Popa a scos penalti la o tinere stupida in careu a lui Florin Popa, Kapetanos ocupandu-se de convertirea sa in gol. Asadar, gol pentru elen la primul meci de la revenirea la Steaua. Cinci minute mai tarziu, Tigoianu a trecut foarte aproape de a inscrie golul de onoare. Tatarusanu insa, i-a interzis ceea ce putea fi un gol important pentru jucatorul Sagetii, de consemnat in CV. In minutul 82, Kapetanos a stabilit scorul final, 5-0, din pasa lui Leandro Tatu.

Steaua:
Tatarusanu - Prepelita, Szukala, Gardos, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Iancu (L. Tatu 56'), Stanciu (Ad. Popa 46'), Ad. Cristea - Piovaccari (Kapetanos 46') Rezerve: Fl. Nita, Rapa, Tatu, Radut, Varela, Kapetanos, Ad. Popa

Sageata Navodari:
Panagopoulos - Peteleu, Fl. Popa, Cr. Munteanu, V. Lupu - Florean (Sorian 64'), Muzac, Achim, V. Apostol (Vezan 46'), V. Dinu (Tigoianu 73') - M. Roman II Rezerve: Pogacsics, I. Filip, Al. Sorian, Mera, Tigoianu, I. Iordache, Vezan Cartonase galbene: Filip 48', Bourceanu 58'/ M. Roman 40', Dinu 68'.

onlinesport.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua - Sageata Navodari, atmosfera 1 - OmBun

Steaua - Sageata Navodari, atmosfera 2 - OmBun

Steaua - Sageata Navodari, 5:0 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

[FORUM FCS] Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 (0-0)

Reghecampf: <i>"Dinamo este o echipÃ

wallpapers

- lm-a